Oslofjorden Dykkesenter

Som den største sentrale aktøren i Oslo-området så er vi stolte over å være en total dykke-operatør som stadig jobber etter å gi deg den beste mulige opplevelsen for deg, uansett om du er på kurs, på tur med oss eller kunde i butikken vår så har vi noe for deg!

Vårt mål er å tilby noe for enhver, uansett du er nybegynner, ferie dykker, fridykker, snorkler eller erfaren dykker. Uansett om du trenger veiledning i utstyrskjøp, kursing eller bare en god grunn å komme deg i vannet så jobber vi alltid etter å tilby deg det du trenger. Vi er stolte over å være ett PADI 5 STAR IDC CENTER! Med sikkerhet og læring i et trygt og hyggelig miljø i største fokus skaper vi sammen Oslos beste dykke-miljø.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Bubble Maker - dykkerkurs for barn

Bubble Maker er dykkerkurs for de aller minste! Ønsker du å gi barna en opplevelse de sent vil glemme så er et Bubble Maker kurs den perfekte gaven! Her kan barn på mellom 8 og 10 år komme i bassenget vårt på Vollen Marina å teste hvordan det er å dykke med ordentlig dykkeutstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 08.06.2020 (+6) 1 dag08.06.2020 (+6) fra 500 kr  

EFR Instruktør

Vi tilbyr dykkerkurs i EFR instruktør. Førstehjelpsinstruktør er en del av utdanningen du må ha for å få lov til å bli dykkeinstruktør. Eller kanskje du er inne for nettopp kun å bli førstehjelpsinstruktør?

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 3.990 kr  

IANTD Normoxic Trimix to Normoxic Trimix Plus

Vi tilbyr dykkerkurs i IANTD Normoxic Trimix to Normoxic Trimix Plus. Ønsker du å utforske havbunnen dypere og lenger? Kanskje ønsker du å dykke på vrak som ligger dypere enn det som er innenfor vanlig sportsdykking?

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 3.000 kr  

PADI Advanced Open Water Diver (AOW)

Vi tilbyr dykkekurs i PADI Advanced Open Water Diver (AOW). PADI Advanced Open Water Diver er det neste trinnet etter PADI Open Water på utdanningsstigen til PADI. Dette kurset kan du gjerne ta rett etter Open Water Diver kurs, slik at du hurtig og trygt utvider dine kunnskaper og ferdigheter.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 04.06.2020 (+13) 3 dager04.06.2020 (+13) 2.690 kr  

PADI Cavern Specialty - grottedykking

Vi tilbyr PADI Cavern Specialty-kurs. Cavern kurset er begynnelsen til grottedykkingen for den som bare vil prøve det litt. På kurset holder vi oss helt i åpning hvor vi fortsatt kan se dagslyset, men går inn nok til at man får en liten smakebit på hva grottedykking egentlig er og hvordan det føles.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 7 dager 5.000 kr  

PADI Deep Diver Specialty

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Deep Diver Specialty.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 26.06.2020 (+3) 1 helg26.06.2020 (+3) 2.990 kr  

PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB) Specialty

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB) Specialty. Et kurs som kanskje blir tatt litt for gitt, men faktisk kan ha stor betydning, spesielt mange av stedene her I Oslofjorden der det er stor båttrafikk om sommeren!

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 24.07.2020 1 kveld teori og 2 sjødykk24.07.2020 1.990 kr  

PADI Digital Underwater Photographer Specialty

Vi tilbyr PADI Digital Underwater Photographer Specialty. Et av de mest inspirerende plassene å ta bilder på er jo i vannet. Å er det noe vi dykkere kan så er det jo å komme oss i og under vann. Men det å lære seg å ta gode bilder under vann krever trening, kunnskap og riktig teknikk.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 2 dager 2.490 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>