PADI Divemaster (DM)Kursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 10 dager
Pris: 5.990

Vi tilbyr kurs i PADI Divemaster (DM). Veien til den profesjonelle delen av sportsdykking starter med PADI Divemaster-programmet. Gjennom PADI Divemaster-programmet utvikler du dine lederegenskaper og du blir i stand til å lede dykkeaktiviteter, samt å assistere instruktøren med elever.

Innhold:
Undervisningen foregår som en blanding av e-learning, klasseromsundervisning og praktisk trening i basseng og sjø og en internship der du er med på kurs og assisterer og hjelper elevene. Vårt mål er å gjøre deg til en trygg og dyktig dykkeleder med alle muligheter åpne for en karriere innen dykking her hjemme eller ute i den store verden, og samtidig forberede deg på en eventuell instruktørutdannelse.

Gjennomføring:
I løpet av kurset lærer du dykketeori og dykkeledelse. Dette kurset er lagt opp litt annerledes enn de andre PADI kursene du har tatt. Her arbeider du tett sammen med instruktøren din og resten av staben her på Oslofjorden Dykkesenter. Din instruktør blir å se mer på som din personlige trener og mentor på dette kurset. Men gled deg, dette blir både morsomt, lærerikt og utfordrende.

Kursmateriell:
Husk å ta med alt du trenger av kursmaterialer og utstyr til de forskjellige dagene. Instruktøren vil informere om dette på forhånd, men følg også med på kalenderen slik at du stiller forberedt! Husk også å ta med mat og drikke til lange dager og varmt tøy til å ha under tørrdrakten når dere skal ha sjøtrening!

Vis flere tilsvarende kurs: