PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB) SpecialtyKursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld teori og 2 sjødykk
Pris: 1.990
Neste kurs: 24.07.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB) Specialty. Et kurs som kanskje blir tatt litt for gitt, men faktisk kan ha stor betydning, spesielt mange av stedene her I Oslofjorden der det er stor båttrafikk om sommeren!

På denne specialiten lærer du forskjellige teknikker på hvordan skyte opp en bøye trygt og riktig og ikke minst hvordan få den så synlig som mulig for alle båter på overflaten. Vi kikker på forskjellige bøyer og måter å blåse dem opp på.

Gjennomføring:
For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk, men dette kravet gjelder kun for grunnkurset. Du må likevel fylle ut dette legeskjemaet og om du må svare ja på noe på skjemaet og du ikke kan forevise legesjekk for dykking som er nyere enn 12 mnd, må du ta legesjekk. Kravet om legesjekk gjelder også om du har har alvorlige endringer i helsetilstand siden sist legesjekk for dykking, uavhengig av tidsforløp.

Kurset består av 1 kveld med teori og 2 sjødykk

Hva lærer du:
Etter endt kurs vil du ha stålkontroll på oppskytning av bøye og hvordan ikke snurre deg selv eller buddy inn i lina! Aldri mer nervøs for oppskytning av bøye, hadde ikke det vært deilig?

Hva skjer etter kurset:
Etter kurset er det på tide å bruke dine nye ferdigheter! Bli med oss på søndagsdykk rundt i fjorden og fortsett med å skyte bøya di ofte slik at du ikke glemmer det du har lært.

Hver uke har vi også søndagsdykk rundt om i fjorden for alle som vil være med. Vi stiller da med dykkeleder som passer på fra land. Arrangementet er helt gratis, det eneste som evt. koster er leie av utstyr. Om du tok kurset alene eller buddyen din ikke kan være med, så frykt ikke. De fleste møter på søndagsdykk alene og vi finner da buddy til deg når vi kommer ut på dykkestedet.

Målgruppe:
For å delta på kurset må du være 12 år og sertifisert Open Water Diver eller tilsvarende.

Vis flere tilsvarende kurs: