Prøvedykk i vårt bassengKursarrangør: ProDykk Oslo
Sted: Nesodden Marinepark
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Svestadveien 27, 1458 Fjellstrand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 400

ProDykk Oslo gir deg muligheten til å prøve dykking selv om du aldri har tatt i en maske før! Det skjer på en helt sikker og risikofri måte, og gir deg den spennende pirrende følelsen man får av å puste under vann for første gang.

Når du er med på prøvedykking lærer du deg trinnvis noen enkle regler som er grunnleggende for all dykking. Våre SSI Instruktører forklarer deg hvordan øvelsene skal utføres, og du er straks igang med å dykke i bassenget med instruktøren som ledsager.

Meld deg på prøvedykking idag! Prøvedykk utføres på torsdag kveld fra 17:00 og utover da vi har innendørs basseng på Falck Nutec, rett over brygga. Ta med heldekkende tøy (som superundertøy eller treningsklær) samt håndkle og drikke.

Før du kommer på prøvedykk fyller du ut et medisinsk egenerklæringsskjema. Gå her for skjema: http://prodykkoslo.no/index.php/nyttige_linker/nedlastinger/ . Må du svare "JA" på noen av spørsmålene må dette bli godkjent av din fastlege. Om du ikke har fastlege anbefaler vi Oslo Medisinske Senter i Oslo sentrum. Dette er for å sikre din sikkerhet i henhold til dykking!


Velkommen!

Vis flere tilsvarende kurs: