PADI Tørrdraktskurs SpecialtyKursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag, kl 17:30 - 20:00
Lørdag, kl 10:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 1.990
Neste kurs: 01.06.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr PADI tørrdraktskurs specialty. Tørrdraktskurset er for deg som tok grunnkurset ditt i våtdrakt eller utenlands og nå har lyst til å begynne å dykke i Norge utover høsten og vinteren. Det er jo tross alt da det er finest å dykke i Norge!

Å gå fra våtdrakt til tørrdrakt kan for mange være en stor forandring, derfor finnes det et eget kurs der du går med en instruktør og får riktig opplæring og noen gode tips til å ta med videre!

Innhold:
Kurset består av en kveld med teori. Om du har eget utstyr kan du gjerne ta dette med denne kvelden. På lørdagen skal vi ha 2 sjødykk, og her bruker vi tiden på å venne oss til tørrdrakten og bli komfortabel med å bruke denne samt finne riktig oppdrift. Vi gjør også noen morsomme øvelser underveis.

Program:
Fredag, kl 17:30 - 20:00, Oslofjorden dykkesenter
Lørdag, kl 10:00 - 15:00, Sted blir bestemt på Fredagen

Målgruppe:
Alle som ønsker PADI tørrdraktskurs specialty

Forkunnskaper:
• For å være med på kurset må du være over 10 år og ha Open Water Diver Junior sertifisering eller tilsvarende. For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk, men dette kravet gjelder kun for grunnkurset.

Hva du må ha med:
Om du ikke har eget utstyr, så får du låne på kurset. Det eneste du må ha selv er ABC- utstyr, Maske, Snorkel og Svømmeføtter. Ta også med ulltøy til å ha under tørrdrakten. Helst noe med kort hals og ikke hette på! Dette kan bli veldig klumpete under drakten.

Hva skjer etter kurset:
Etter kurset er det på tide å ta i bruk dine nye ferdigheter. Hver uke har vi søndagsdykk hvor alle som vil kan delta. Arrangementer er helt gratis å være med på.

Vis flere tilsvarende kurs: