Paragliding kurs

Paragliding er sporten for de som nyter natur, frisk luft og flyving - ikke de som søker de mest ekstreme adrenalinkicks og risiko. I denne kategorien finner du paragliderkurs for både nybegynnere og viderekommende. Eller du kan melde deg på et gratis prøvekurs for å finne ut om dette er noe for deg. Luften er for alle. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Grunnkurs paragliding

I løpet av kurset skal du lære å starte, fly og lande på ein sikker måte. Vi startar i slakk bakke uten å bli vesentlig løfta frå bakken, vi fortsetter vidare i større bakkar og avsluttar med høgdeturar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Førde Førde 5 helger 11.500 kr

Tandem paragliding

Vi tilbyr tandem paragliding. Med paragliding kan du få oppleve fuglens frie flukt på en enkel måte. Klubben har piloter som gjerne tar deg med på en flytur. Du trenger ikke kurs! For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med en av klubbens sertifiserte tandempiloter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Førde Førde fra 1.800 kr

Intensivkurs paragliding

Vi tilbyr intensivkurs i paragliding. Voss Hang- og Paraglidarklubb er Noregs største klubb med over 700 medlemar. Me har erfarne instruktørar som tek godt vare på kurselevane. Voss er ein svært godt eigna plass til paragliding og kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 03.06.2023 (+4) 9 dager03.06.2023 (+4) 11.900 kr

Kurs med organisert flyging

Vi tilbyr kurs med organisert flyging, PP3 Kurs. Me snakker om erfaringer og om det mentale og flyge i løft. Me har ein teori først og om da er godt vær stikker me og flyr sammen som gruppe. Vi ønsker da og hjelpe elever videre og dele våre erfaringer om termikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 500 kr

Nybegynnerkurs i speedflying

Vi tilbyr nybegynnerkurs i speedflying. For å delta på kurset må du være over 18 år. Det er viktig å være i god fysisk form og kurset krever gode skiferdigheter både i og utenfor løypene!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 9 dager 11.900 kr

Speedgliding - Konverteringskurs

Vi tilbyr speedgliding - Konverteringskurs. Trygg og sikker flyging med speedglider. Kurset tar deg frem til flybevis SpeedPro 3 (SPG3)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 4 dager 4.900 kr