Redningskurs Rescue Diver



Kursarrangør: Jæren Dykkersenter
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Gamle Forusvei 11, 4031 Stavnger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 dager
Pris: 3.690

Vi tilbyr Redningskurs Rescue Diver. Når du har fullført PADI`s Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli redningsdykker. En Redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø.

PADI Redningskurs på Jæren Dykkersenter Stavanger


Når du har fullført PADI`s Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli en redningsdykker.
En redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp.

Til nå har all den opplæring du har vært igjennom dreid seg om deg og dine ferdigheter. Nå skal din oppmerksomhet rettes mot de du dykker sammen med.


Redningskurset vil gi deg de kunnskaper og ferdigheter som skal gjøre deg til en bedrePadi Redningskurs på Jæren Dykkersenter på Jæren Dykkersenter dykker og en mer oppmerksom meddykker. Fokus er på sikkerhet, forebygging og handling, og derfor har kurset fokus på den praktiske delen. Gjennom øvelser i vann vil våre instruktører gi deg en opplevelse du sent vil glemme!


For et kurs som setter en såpass alvorlig dagsorden kan betegnelsen "morsomt" virke litt rart. Men det er faktisk regnet som et svært morsomt kurs. Det er lærerikt, utfordrende, spennende og opplevelsesgivende.


Bli med du også, og lær deg ferdigheter og kunnskaper som vil gjøre dykkingen sikrere, bedre og ikke minst morsommere for deg selv og de du dykker sammen med!




Aldersgrense på redningskurset er 15 år.


Kurskostnader
Kurspris: 3690,- digitalt kursmateriell og sertifikat. Evt leie av utstyr kommer i tillegg (1700,-)

Meld deg på kurset her!

Vis flere tilsvarende kurs: