ProDykk Oslo

Med over 20 års erfaring innen dykkerutdanning tilbyr vi på Prodykk kurs på alle nivå fra grunnkurs til pro. Vi utdanner våre elever i SSI (Scuba Schools International) utdanningssystem som er et av de mest komplette kvalitetssystem med digitalt materiale, oversatt til norsk.

SSI er internasjonalt anerkjent og du finner dykkesentre og resorts i mer enn 110 land verden over. Her på Prodykk kjører vi kurs året rundt og starter et nytt SSI Open Water kurs så og si hver onsdag. Alt du gjør på kurset ditt, foregår på samme sted, noe som gjør det enkelt og behagelig for deg som elev.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Dykkeleder - SSI Divemaster

På Divemaster nivået starter eventyret som profesjonell i dykkerindustrien. For de som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes for å jobbe i denne bransjen er SSI Divemaster et naturlig steg i en eventuell karriere.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 7.990 kr  
Oslo Oslo 7.990 kr  

Dypdykkerkurs

Vil du dykke ned til 40m for å se sjømudderrosene og vinsjen på dypet? Vi anbefaler vårt kurs som går over 2 dager med 3 dykk.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 2.490 kr  
Oslo Oslo 2.490 kr  

Grunnkurs i dykking - Open Water Diver

På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: kunnskapsutvikling, dykking i basseng og sjødykking.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 5 dager 3.990 kr  
Oslo Oslo 5 dager 3.990 kr  

Independent Diver

SSI Independent Diver er kurset for erfarne dykkere, da minimumskravet er at du er 18 år eller eldre, at du har Advanced Open Water-sertifisering, og 75 loggede dykk.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 2.990 kr  
Oslo Oslo 1.990 kr  

Instruktørkurs

Er du ute etter noe ekstraordinært? Vil du gjøre noe andre bare kan drømme om? Hjelpe folk med å forandre deres liv og åpne dører du ikke engang visste eksisterte? Alt dette og mer venter deg som profesjonell SSI dykkerinstruktør.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 12.990 kr  
Oslo Oslo 12.990 kr  

Master Diver

Vi tilbyr de fleste emnekurs i SSIs kursutvalg. Et emnekurs er en fordypning innen ett emne, og gir deg spennende opplevelser og nye kunnskaper om f.eks. Vrakdykking, Isdykking, Strømdykking, Søk og Hev eller dykking med oksygenberiket luft.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden  
Oslo Oslo  

Nattdykkerkurs

Når solen har gått ned kommer ålen og morilden ut. Se Svestad under vann på en helt annen måte, løft erfaringene dine med et dykk i mørket. Om du dykker hele året er dette kurset meget aktuelt når solen går tidlig ned på vinteren.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 1.740 kr  
Oslo Oslo 1.740 kr  

Navigasjonskurs

Vær dykkeren alle vil stole på når det kommer til navigering og sans av retning. Ta kurs med oss for å trimme eller terpe på kunnskapene dine. I Norge er dette spesielt viktig ettersom sikten til tider kan være dårlig, vi har en del vrak man må navigere rundt og det er ofte mørkt på vinteren.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 1 dag 1.740 kr  
Oslo Oslo 1 dag 1.740 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>