Grunnkurs i dykking - Open Water DiverKursarrangør: ProDykk Oslo
Sted: Nesodden Marinepark
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Svestadveien 27, 1458 Fjellstrand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Hver onsdag året rundt!
Varighet: 5 dager
Pris: 3.990

På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: kunnskapsutvikling, dykking i basseng og sjødykking.

Hos oss kan du gjøre alt på ett sted. Som eneste senter i Oslo-området med både undervisningslokaler, basseng/skjermet vann, garderobe m/ dusj og gode dykkesteder på samme sted. Velger du skreddersydd kurs kan vi tilby fleksible løsninger på kurstimeplaner for deg som kunde. Alt på ett sted betyr også et behagelig kurs for deg! (Kurset har en aldersgrense på 10 år).

All opplæring er tilpasset norske forhold. Derfor lærer man å dykke med tørrdrakt året rundt. I tillegg vil kurset foregå over 6 sjødykk, ikke 4 sjødykk som i utlandet. Disse 2 ekstra selvstendige dykkene vil gi deg en kickstart på din erfaring som dykker.

Målgruppe for kurset

Nybegynnere og personer som ønsker en innføring i dykking.

Kursmateriell

Legeerklæring: "Regler fra myndighetene tilsier at deltakere på grunnkurs skal ha gjennomgått legeundersøkelse og blitt godkjent av lege før trening med komprimert luft tar til." Alle fastleger kan signere et legeerklæringsskjema. Vi anbefaler Oslo Medisinske Senter i Oslo sentrum for de som ikke har fastlege.

ABC-utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter): Første dagen på kurs kan du kjøpe ABC-utstyr hos oss, her vil du få god veiledning og full garanti. (Om du har svømmeføtter fra før av må disse være åpne i enden for å passe tørrdraktsstøvler.) Dersom du ikke ønsker å kjøpe ABC-utstyr kan dette leies gjennom hele kurset for kr. 990,-


Når du har opprettet din profil i MySSI, valgt Prodykk som dykkersenter og meldt deg på kurs her hos oss vil vi åpne ditt digitale materiale og du kan umiddelbart gå igang med ditt kurs.

Eksamen / sertifisering

Open Water Diver sertifisering.

Vis flere tilsvarende kurs: