Snøkiteleksjoner - Privat



Kursarrangør: Kitesurfing.no
Sted: Haukeliseter Fjellstue
          Telemark, Vinje
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 timer
Pris: 2.000

Vi tilbyr privattimer i snøkiting på dine premisser. Opplev frihet! Prøv snøkiting! Vil du at en instruktør alltid skal være ved siden av deg og gi deg tett oppfølging? Med egen instruktør bestemmer du selv hvor du vil at fokus skal ligge.

Innhold:
På våre Privatleksjoner så får du en instruktør som har 100% fokus på deg og ingen andre. Det er mulig å gjennomføre et fullstendig Nybegynnerkurs som Privatleksjoner, det tilsvarer ca 4-5 tre-timers økter med Personlig Coaching.

Hvorfor velge oss:
Uavhengig – Vi er en ren kursleverandør (ikke butikk), og vi kan dermed fokusere på selve aktiviteten, istedet for å reklamere for det ene eller andre merket. Våre instruktører dekker de fleste disipliner og tester masse forskjellig utstyr, så vi velger produkter utifra ytelse, ikke merke.

Lommekjent – Vi har holdt kurs på Haukeliseter og i samarbeid med DNT siden 2007, og trener jevnlig sikkerhet med våre instruktører. Vi er lommekjent i området, og har den desidert beste kjennskapen til de forskjellige kitespottene i området. Andre aktører har gjerne et større nedslagsfelt og holder kurs over hele landet, men vi har valgt å fokusere på Haukelifjell, for å bli best her. Vi vil derfor tørre å påstå at vi er det selvsagte førstevalget dersom du ønsker å lære deg å kite på Haukelifjell!

Målgruppe for kurset:
For alle over 11 år, som ønsker å lære å kite på snø

Forkunnskaper:
Forutsetter at man har grunnleggende alpint-ferdigheter.

Overnatting:
Ordne overnatting selv eller bo på Haukeliseter med 3- retters middag inkludert og rabatt for DNT-medlemmer!

Pris:
• Ekstra rabatt for medlemmer i DNT-UNG!
• 15% Rabatt på kjøp av nytt utstyr etter endt kurs hos vår utstyrsleverandør Fluid!