TørrdraktskursKursarrangør: ProDykk Oslo
Sted: Nesodden Marinepark
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Svestadveien 27, 1458 Fjellstrand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 1.990

Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet? Vi hjelper deg med 2 introduksjonsdykk, litt teori og tørrdraktsveiledning på 1 dag.

Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet? Vi hjelper deg med 2 introduksjonsdykk, litt teori og tørrdraktsveiledning på 1 dag. Kurset settes opp søndager på forespørsel. For å ta kurset anbefaler vi at du har dykket en del fra før og at siste loggede dykk er i løpet av foregående år.

Når du begynner å få god oppdriftskontroll kommer du til å savne tørrdrakten i tropene! Den gir deg mye stødigere balanse nå som luften (du bruker til å flyte) ligger langs hele kroppen istedetfor i BCD´en. Vi anbefaler deg også å komme på flere Tirsdagsdykk etter kurset ettersom du ikke blir ferdig utlært etter dykkene med instruktør.

Hva er inkludert i prisen?
Digitalt kursmateriale, leie av dykkerutstyr (inkludert ABC-utstyr), teori-workshop, to sjødykk og sertifikat.

Kursmateriale
Når du har opprettet din profil i SSI, valgt Prodykk som dykkersenter og meldt deg på kurs her hos oss vil vi åpne ditt digitale materiale.

Kursplan
På dykkesenteret går vi gjennom kunnskapsteori og eksamen og du lærer å håndtere samt vedlikeholde tørrdrakten din før vi gjør to dykk i sjøen.

Vil du kjøpe ABC-utstyr for videre dykking og kursing?
Derom du ønsker å kjøpe ditt eget ABC-utstyr har vi mye å velge mellom og du vil få god veiledning og garanti på utstyret.

Kursmateriell

Prisen inkluderer bok, sertifisering, leie av dykkerutstyr OG ABC-utstyr (dette er eneste kurs det er mulig å leie ABC-utstyr ved)

Vis flere tilsvarende kurs: