PADI ReActivate - oppfriskningskursKursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdag, kl 17:30 - 21:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.990
Neste kurs: 09.06.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr oppfriskningskurs. Det kan være mange grunner til at du trenger et oppfriskningskurs. Det som er viktigst for oss er at du føler deg trygg i vannet, så bli med vårt instruktør-team på en grundig oppfriskning av både det teoretiske og praktiske så du klar for å komme deg i vannet igjen.

Innhold:
Det er mange som går med en dykker i magen, men som ikke er sikre på om dykking passer for dem. Da er det bare å prøve. Spør en hvilken som helst dykker og han vil huske den første gangen han pustet under vann. Det er rett og slett uforglemmelig.

Gjennomføring:
For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk, men dette kravet gjelder kun for grunnkurset. Du må likevel fylle ut dette legeskjemaet og om du må svare ja på noe på skjemaet og du ikke kan forevise legesjekk for dykking som er nyere enn 12 mnd, må du ta legesjekk. Kravet om legesjekk gjelder også om du har har alvorlige endringer i helsetilstand siden sist legesjekk for dykking, uavhengig av tidsforløp.

Når du har funnet en dato og meldt deg på, sender vi deg en link slik at du tar teorien via E-learning før du kommer på kurset. Det er viktig at du er ferdig med denne til dagen du skal på kurset! Når du kommer på valgt dato for kurset, tar du en liten quick-review før du og instruktøren bestemmer dere for om du ønsker oppfriskningen i bassenget eller sjøen. Dette er helt opp til deg og hva du føler du trenger mest trening i.

Hva lærer du?
Vi tar oss god tid og sørger for at både det teoretiske og det praktiske blir grundig gjennomgått. Her så skreddersyr vi ett opplegg som passe akkurat deg og det du vil friske opp. Om du vil du trene i basseng eller sjø, er opp til deg! 1 dykk i sjøen er inkludert i kurset.

Hva du må ha med:
På oppfriskningskurset så dykker du i det du har lært fra tidligere av. Har du kun dykket i våtdrakt, så dykker du i våtdrakt også på kurset. Har du tidligere dykket i tørrdrakt og har tørrdraktsbevis på dette kan du velge selv om du vil bruke tørr- eller våtdrakt. Avhengig av hva du skal dykke tar du enten med badetøy og håndkle om du ønsker å bruke våtdrakt, eller varmt tøy til å ha under drakten om du ønsker tørrdrakt. (superundertøy, ull og fleeze er ofte bra).

Har du eget utstyr fra tidligere av, kan du gjerne ta med og bruke dette om utstyret er servet og fungerer optimalt. Er du i tvil om dette, ikke nøl med å ta det med, så tar vi gjerne en titt på det for deg. Du MÅ ha eget ABC-utstyr på dette kurset, altså maske, snorkel og svømmeføtter. (Har du ikke dette, kan det kjøpes i forbindelse med kurset med 10% kursrabatt). Lån av resten av utstyr er inkludert i kursprisen, men det beste for deg er å trene med det du selv har om du har eget utstyr. Loggboken og dykkesertifikater har du som alltid med når du skal ut å dykke.

Hva skjer etter kurset?
Etter kurset er det jo på tide å dykke litt og teste ut mye av det nye du nettopp har lært. Du har også mulighet til å ta en rekke forskjellige Specialties, eller gå videre på Advanced eller Rescue kurset om du ikke allerede har disse. Om begge disse kursene høres interessante ut, sjekk ut kombipakken vår for Advanced og Rescue.

Hver uke har vi også søndagsdykk rundt om i fjorden for alle som vil være med. Vi stiller da med dykkeleder som passer på fra land. Arrangementet er helt gratis, det eneste som evt. koster er leie av utstyr. Om du tok kurset alene eller buddyen din ikke kan være med, så frykt ikke. De fleste møter på søndagsdykk alene og vi finner da buddy til deg når vi kommer ut på dykkestedet.

Målgruppe:
For å delta må du være minst 13 år. Være sertifisert PADI Open Water JR Diver eller ha tilsvarende utdanning fra annen organisasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: