Ålesund Dykkersenter

Ålesund Dykkersenter ble stiftet i 1980 av Svein Wollstad. Butikken har holdt til i sentrum av Ålesund hele tiden. I 1992 flyttet vi helt nederst på Brunholmkaien midt i byens havn. Med perfekt beliggenhet og kaiplass for dykkebåter ønsker vi alle som vil delta i denne fantastiske fritidsaktiviteten velkommen til oss. Vi er et 5 Stjerners PADI DIVE CENTER og er et av de eldste dykkersenterene i landet. Med vår erfaring har vi mange spennende tilbud til dykker interesserte.


 |  1 2   |  Neste side >>

Førstehjelp og livredningskurs

Vi tilbyr førstehjelp og livredningskurs. Vi startet samarbeid med Førstehjelperen AS i 2014 og kjører Førstehjelp og Livredningskurs etter Europeisk standard med Padi Internasjonal sitt Emergency First Response kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 950 kr  

Grunnkurs - Padi Open Water

Vi tilbyr grunnkurs - Padi Open Water. På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i 3 deler: teori, basseng og dykking i sjø.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund  

Padi Master Scuba Diver

Bli en av de beste innen fritidsdykking og lev dykkerlivet som en PADI Master Scuba Diver.. Masterdykker sertifikatet plasserer deg i en helt egen kategori av respekterte dykkere som har fortjent denne graden av dykkertrening. Mindre enn to prosent av alle dykkere har denne graden. Når du viser frem

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund  

Redningsdykker - Padi Rescue diver

Vi tilbyr kurs i redningsdykker - Padi Rescue diver. Når du har fullført PADI`s Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli en redningsdykker. En Redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 3.500 kr  

Sportsdykkerkurs - Dykkeleder, Padi Divemaster

Vi tilbyr sportsdykkerkurs - Dykkeleder, Padi Divemaster. Det er på PADI Divemaster nivået at eventyret som profesjonell i dykkerindustrien begynner.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5.000 kr  

Sportsdykkerkurs - PADI Deep Diver (40 meter)

The PADI Deep Diver Course - Your training starts by reviewing reasons for deep diving and how important it is to know your personal limits.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2.800 kr  

Sportsdykkerkurs - PADI Drift Diver

The PADI Drift Diver Specialty course teaches you how to enjoy going with the flow as you scuba dive down rivers and use ocean currents to glide along. It feels like flying - except that you’re underwater using scuba equipment.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1.800 kr  

Sportsdykkerkurs - PADI Dry Suit Diver

Vi tilbyr sportsdykkerkurs - PADI Dry Suit DiverDCIM100MEDIATørrdraktkurset gir deg opplæring i bruken av, riktig underbekledning og vedlikehold av tørrdrakten.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1.800 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>