Kitekurs (2 dager)



Kursarrangør: Tyin Aktiv
Sted: Tyin/Filefjell
          Oppland, Vang
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: fra 3,490

Hvorfor ikke bruke vinden i fjellet til noe positivt. Bli med! - kjenn naturkreftene, bruk deg selv, bruk ski på en annerledes måte. Lær deg en fremdrifts måte på ski, du ikke trodde var mulig.

Kitekursene gjennomføres i mektige omgivelser på et av de flere islagte vannene på Tyin-Filefjell. For de som er usikre på hva en kite er, så er det et seil som minner om en liten paraglider. Dette bruker vi til å henge etter på ski. Her vil du lære unike måter til å styre deg fremover på ski ved hjelp av vinden.

Fokus på praktisk kiting
Gjennom hele helgen fokuseres det på den gode opplevelsen. Vi kommer ikke til å sitte inne med teori denne helgen. Er det god vind på lørdag morgen, skal kitene fly etter ca. 10 minutter på kurs. Målet er hele tiden å komme seg på ski så fort som mulig. Tyin Aktiv er en av Norges mest erfarne kitekurs-leverandører og har drevet med dette nå i over 15 år.

Kursinstruktør
Magne Grihamar som er sertifisert IKO snowkite instructor.

Ønsker du overnatting, spør etter pakketilbud med overnatting på Filefjellstuene. Bor du på Filefjellstuene er det matservering i restaurant til kl. 21:00. Frokost og matpakke til turene lager en selv på hytta. Felles frokost på Filefjellstuene kan tilberedes for større grupper. Spør ved booking.

Transport til og fra til kurssted skjer i egne biler om ikke annet er avtalt.

Målgruppe for kurset:
For deg som vil kite i fjellet

Kursmateriell:
Mangler du ski?
Står du til vanlig på snowboard anbefaler at du leier ski den første gangen du skal prøve det med kite. I vår skiutleie finnes alpinski som passer godt til kitekurs for utleie.

Vis flere tilsvarende kurs: