PrøvedykkKursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager, kl 18:00 - 20:00
Varighet: 2 timer
Pris: 500
Neste kurs: 01.06.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr prøvedykk. Å puste under vann for aller første gang er en opplevelse du sent vil glemme! La være flinke og hyggelige instruktører introdusere deg for en helt ny og fantastisk verden under vann!

Innhold:
Det er mange som går med en dykker i magen, men som ikke er sikre på om dykking passer for dem. Da er det bare å prøve. Spør en hvilken som helst dykker og han vil huske den første gangen han pustet under vann. Det er rett og slett uforglemmelig.

Gjennomføring:
For at vi skal ha en instruktør klar, er det viktig at vi vet om det kommer noen, så meld deg på! Minimum antall deltagere er bare deg. Alt du trenger å ta med er deg selv (og eventuelt en foresatt om du er under 18 år), badetøy og håndkle, så ordner vi resten. Gjerne kom litt før 18, for da stenger butikken for vanlige kunder.

Hva lærer du:
Grunnleggende og enkel dykkerteori og et par praktiske øvelser i vann. Sammen med en dykkerinstruktør lærer du en noen enkle øvelser på en sikker og rolig måte. Etter dette får man god tid til å svømme rundt, leke seg litt, samt nyte undervannsverden på en ny måte.

Målgruppe:
Alle over 10 år kan delta. Hvis du er under 18 år må du ha med en foresatt (behøver ikke å delta på selve dykket) som kan signere noen papirer. For å delta må du fylle ut en medisinsk egenerklæring. Denne anbefaler vi deg å gjennomgå på forhånd, slik at hvis du svarer ja på noen av spørsmålene, kan du ringe å prate med oss om du trenger en legesjekk for dykking før prøvedykket.

Hva du må ha med:
Bassenget vi bruker er oppvarmet, så alt du trenger å ta med er vanlig badetøy og håndkle. Vi stiller med våtdrakt om du fryser lett.

Hva skjer etter kurset:
Etter kurset er det selvfølgelig på tide å få seg et sertifikat slik at du kan dykke. Veien videre starter med ett PADI Open Water Diver kurs.

Vis flere tilsvarende kurs: