Fiskekurs i Aust-Agder

Her finner du forskjellige kurs i jakt og fiske. Du finner generelle fiskekurs og fisketurer, i tillegg til mer spesialiserte kurs som fluefiskekurs og fluebindingskurs. Jaktinteresserte finner kurs i jakt og jegerprøven.

Kjentmansrunden

Ønsker du å se skjærgården og øysamfunnene gjennom en kjentmanns øyne? Vi tilbyr den beste formen for sightseeing, i båter man kjører selv og med lokalt følge som viser veien. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Lett havfiske - Havfiske med guide

Vi tilbyr lett havfiske. Lett havfiske eller fjordfiske som det også kalles, foregår fra båt innaskjærs. Fisket er artsbasert slik at kundene får prøve seg på forskjellige teknikker som gir spesifikke arter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontatk kr

Skjærgårdscamp for barn og ungdom

Vi tilbyr Skjærgårdscamp for barn og ungdom. Skjærgårdscamp handler om å lære om skjærgården og havet og ha det gøy mens man gjør det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 18.07.2024 (+2) 2 dager18.07.2024 (+2) 850 kr

Skjærgårdsliv for barn mellom 8 og 12 år

Vi tilbyr aktiviteter på Raet camping med Elise og Thomas for barn mellom 8 og 12 år. Bli med å utforsk den fantastiske skjærgården og omkringliggende naturen på Hove i Raet nasjonalpark. Vi kikker på fugler, teller arter, sanker tang, lærer om plast i havet og mye mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 15.07.2024 (+1) 5 timer15.07.2024 (+1) 450 kr

Snorklesafari

Bli med på Snorkel safari. Vi tilbringer noen herlige timer i sjøen og utforsker den unike verdenen under vann. Vår instruktør hjelper til med utstyr og grunnleggende teknikker, men det forventes at deltakerne er svømmedyktige og har brukt maske og snorkel før.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 1 gang 750 kr

Viderekommende gitarist! -Skap din unike spillemåte

Et unikt tilbud for viderekommende/avanserte gitarspillere. Kan du spille gitar, men ikke stoler på at du kan skape din helt spesielle måte å spille på? Da er dette for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 0 kr
Aust-Agder Aust-Agder 0 kr
Birkenes Birkenes 0 kr
Grimstad Grimstad 0 kr
Lillesand Lillesand 0 kr

Enhånds fluekastekurs. Overhodekastet. Presentasjon med lengde.

Vårt fluekastekurs "Overhodekastet, Presentasjon med lengde", er et fluekasterkurs for de som har kastet litt med flue fra før av, og som ønsker å utvikle sine kasteferdigheter med tanke på å kunne kaste lengre med god presentasjon. Sentralt på kurset er dobbeltrekk og skyting av line!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer 1.450 kr