Kajakk- og kanokurs i Aust-Agder

Her finner du kurs i kano og kajakk rettet mot bedrifter og privatpersoner. Nybegynnere finner kurs der de lærer grunnleggende padleteknikk, og viderekomne finner kurs med større utfordringer. Kano og kajakk er en fin måte å aktivisere seg samtidig som du kommer nært på naturen. Du finner kurs for havpadling og padling i rolige elver og innsjøer.

Morgenpadling + hotellfrokost

Vi tilbyr guidet padletur i Blindleia i Lillesand. Kom tett på en av Norges vakreste kyststrekninger. Padleturen er i idylliske omgivelser etterfulgt av hotellfrokost på Lillesand Hotel Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand 2 timer

Padlekurs - introduksjon

Padlegleden tilbyr introduksjonskurs som er rettet mot skjærgårdspadling der kajakkene er lette å manøvrere og håndtere, både på land og på vann. Målet med dette kurset er at kurset skal gi mersmak slik at du også kan få oppleve padlegleden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 3 timer 1.500 kr
Grimstad Grimstad 3 timer 1.500 kr
Lillesand Lillesand 4 timer 1.500 kr

Grunnkurs i havpadling

Vi tilbyr grunnkurs i havpadling. Deltakerne introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakerne gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakerne kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 2 dager 2.650 kr

Introduksjonskurs i havpadling

Vi tilbyr introduksjonskurs i havpadling. På dette kurset lærer man gjennom enkle og praktiske øvelser å bruke kajakken og tilhørende utstyr på en god og sikker måte. Ved gjennomført kurs får man utdelt Våttkort for trinn 1 i kursstigen til Norges Padleforbund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 3 timer 1.250 kr

Kajakkurs / tur for bedrifter / større grupper

Vi tilbyr Kajakkurs / tur for bedrifter / større grupper. Vi kan organisere turer med eller uten opplæring for venner, familier eller bedriftsgrupper. Dette kan også være et vanlig våttkort-kurs. Sammen vurderer vi sted etter værforhold og ønsker om lengde på arrangementet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr

Introkurs Hav barn 10-17 år

Lure du og din famile kva de skal finne på i ferien? Få ei enkel innføring i korleis det er å padle kajakk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer 850 kr