Fjell og Fjord Yoga

Fjell & Fjord Yoga AS tilbyr yoga både inne i Huset i Vollen samt ute i naturen, yogaturer, kajakkurs og utleie, samt personlig trening i yoga og padling samt yoga for foretak.

Vi har yogatimer for både deg som vil ha mer ro og avslapping, og for deg som ønsker og bygge styrke og balanse. Vi har timer som Yoga Flow, Yoga Relax, Yoga for Menn, Yoga for seniorer i koselig lokal og hyggelig atmosfære. Våre trenere er høyt utdannet i idrettsvitenskap og strever for og gi deg en yogatrening som passer akkurat til deg. Du kan trene hos oss fast, bruke klippekort på forskjellige timer eller bare droppe inn når det passer deg best.

Velkommen til en gratis prøvetime!


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Akupnktur

Vi tilbyr også akupunktur! Førstegangskonsultasjon 650,-, oppfølging 400,-. Med akupunktur kan man lindre smerter, styrke immunforsvar samt styrke kroppens naturlige prosesser.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 650 kr  

Den magiske overnattingsturen med kajakk og hengekøye

Bli med på en magisk overnattingstur og sov under stjernene i en hengekøye! Vi padler til Kråkholmen/Langåra setter opp vår hengekøyecamp og lager god kveldsmat og leter etter skatter på øya.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 17.09.2024 2 dager17.09.2024 1.500 kr  

Grunnkurs kajakkpadling

Vi tilbyr grunnkurs i kajakkpadling. På grunnkurs lærer du grundig og trygg håndtering av kajakk! Du lærer kamerat- og egenredning, manøvrering av kajakk, turplanlegging og mye mer!

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 6 kvelder 2.500 kr  

Introkurs kajakkpadling

Vi tilbyr introkurs i kajakk på Vollen. På introkurs lærer du håndtering og manøvrering av kajakk, samt kameratredning. Du trenger ikke noe erfaring fra padling fra før. Du får våttkort etter kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 3 timer 1.500 kr  

Introkurs padlebrett

Vi tilbyr Introkurs padlebrett ved Selvikvillaen i Vollen. Kurset foregår i skjermet farvann.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 1 kveld 950 kr  

Kajakk & yogatur

Vi tilbyr Kajakk & yogatur i Vollen. Kajakktur med yoga fra Vollen! Vi padler i området og finner et fint sted for yoga og litt kveldsmat

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 3 timer 500 kr  

Kajakktur i Kroatia

Kajakktur i varmere strøk? Jeg holder kajakktur i Kroatia i samarbeid med Escape Travels 3.-10.september. Noen få ledige plasser igjen!

Sted Dato Varighet Pris
Kroatia Kroatia  

Kajakktur med bastu

Vi tilbyr kajakktur med bastu. Bli med på en deilig padletur på fjorden som avsluttes med avslappende bastu i Varm i Vollen!

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 750 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>