Jegerprøven og andre jaktkurs i Aust-Agder

I denne kategorien finner du kurs, opplæring og oversikt over jaktsertifiseringer for alt som har med jakting å gjøre i Norge. Som for eksempel jegerprøven, jakthundkurs, blodsporkurs, jaktkurs på småvilt og storvilt, haglekurs, riflekurs, jaktlederkurs og skyteinstruktørkurs. For din egen og dyras del; pass på at du har den rette kunnskapen og sertifiseringer som skal til før jaktsesongen setter i gang.
Se også under kategorien Jakthundkurs for flere kurs for deg med jakthund. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Jegerprøven

Arendal JFF holder jegerprøvekurs hos Jakt & Friluft på Stoa i Arendal. All undervisning er obligatorisk for å kunne gå opp til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 8 dager 3.000 kr

Småviltjakt

Arendal jeger og fiskeforening har eget jakttereng i Austre Moland, i den forbindelse ønsker vi at alle våre tillitsvalgte, utvalgsledere samt de som deltar med diverse dugnad for foreningen skal få mulighet for å delta på jakt om det ønskes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal Ta kontakt for informasjo kr

Jegerprøvekurs

Vi tilbyr jegerprøvekurs. Kurset skal sette deg i stand til å avlegge godkjent eksamen til jegerprøven. I tillegg til teori blir du med på praktiske dager ute og leirdueskyting. Du får innblikk i jegerens verden og du får en rik innsikt i natur og dyreliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand 10 ganger Fra 2.900 kr

intensiv kurs jegerprøve

Fordelen med å gå kurs hos oss er at du kommer rett inn i jaktmiljøet i Borre Jeger og Fiskerlag om du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 dager 2500 kr

Gratis jaktkurs

Noen som kunne tenke seg å bli med meg på jakt? Jaktkortet er på meg personlig, slik at det er jeg som må dra i avtrekkeren. Før og etter vil vi begge gjøre akkurat de samme tingene som jeger. Her vil du om du ønsker få lære både slak og partering ute i naturen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Jegerprøven på forespørsel i hele Norge

Vi tilbyr jegerprøven over hele landet. Våre instruktører har et høyt nivå grunnet mange års erfaring innen all slags jakt og skyting. Vi har meget gode resultater på våre kurs. Jegerprøvekurset vårt har en av Norges beste resultater på eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr