Kurs for jakthunder

I kategorien jakthundkurs finner du opplæring for jakthunder av alle slag over hele landet. For å drive jakt med hund i Norge er det mange regler man burde følge. Alle jaktlag er pålagt å ha tilgang på ettersøkshund. En godkjent ettersøkshund er godkjent i to typer spor - blodspor og viltspor. Blodsporkurs er derfor meget populært. I tillegg finnes det for fuglehundkurs, dressurkurs med fokus på jakt, sporkurs osv. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Belønningsbasert fuglehundkurs med Thomas Stokke (R+Gundog)

Vi arrangerer belønningsbasert fuglehundkurs for alle typer fuglehunder. Med oss på laget har vi med vår samarbeidspartner Thomas Stokke som driver Klickerklok i Sverige og er en av 3 medeiere i R+Gundog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Fordypningskurs i belønningsbasert fuglehundetrening

Vi tilbyr fordypningskurs i belønningsbasert fuglehundetrening med Thomas Stokke. Kurset går over et halvt år og gjennom en egen Facebook-gruppe vil vi kunne følge dere under trening og samlinger. Progresjonsplaner / PDF-filer / filmer gir ut til deltagere som deltar med hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 11 dager over 5 måneder

Dressurkurs hund - dressur for jakt og prøvehund

Dressurkurs med en fornuftig progresjon for valpeoppdragelse og grunndressur. Apell/lydighetsdressur for å oppnå uvilkårlig lydighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kvinesdal Kvinesdal

TEMAKURS Apportering

Dette kurset er rettet mot deg som har fuglehund og som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening. Men, uansett om du tenker å bruke hunden din på jakt eller om du ønsker å aktivisere den med oppgaver den er avlet for, legger vi opp treningen etter den enkeltes behov og ferdigheter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Moss Moss 5 kvelder 3000 kr

TEMAKURS Jaktfot

Dette kurset er rettet mot deg som har fuglehund og som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening. Men uansett om du tenker å bruke hunden din på jakt eller om du ønsker å aktivisere den med oppgaver den er avlet for, legger vi opp treningen etter den enkeltes behov og ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 5 kvelder 3000 kr

TEMAKURS Signaler og tegn

Dette kurset er rettet mot deg som har fuglehund og som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening. Men, uansett om du tenker å bruke hunden din på jakt eller om du ønsker å aktivisere den med oppgaver den er avlet for, legger vi opp treningen etter den enkeltes behov og ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 5 kvelder 3000 kr

Valpekurs for fuglehunder

Dette kurset er rettet mot deg som har en fuglehund-valp og som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening. Kanskje har du skaffet deg valpen med tanke på at du skal bruke den på jakt eller i konkurranser?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 6 kvelder 3000 kr

Rådyrjakt med hund

Vi tilbyr rådyrjakt med hund i Nord-Odal. Vi møtes på Fløytdammen på morgenen for gjennomgang av hvordan rådyrjakta fungerer, og jakter ut dagen. Denne jakta er en dagstur uten overnatting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nord-Odal Nord-Odal 1 dag fra 900 kr

Rådyrjakt med hund for kvinner

Vi tilbyr rådyrjakt med hund for kvinner i Nord-Odal med overnatting på Gjeddevasskoiene. Vi møtes på Gjeddevasskoiene fredag ettermiddag for innkvartering og gjennomgang av hvordan rådyrjakta fungerer og jakter lørdag og søndag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nord-Odal Nord-Odal 1 helg fra 2.100 kr

Apportkurs m/dressur

Vi tilbyr apportkurs med dressur. Ønsker du å lære hunden din apport? Ønsker du regelmessig jobbing med dressur? Ønsker du å få et bedre lederskap på din hund Ønsker du en hund som lystrer også når den er blant andre hunder? Ønsker du jevnlig kontakt med andre fuglehund eiere?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 10 kvelder Ta kontakt kr

Apportprøvekurs

Vi tilbyr apportprøvekurs. Apport er viktig, men det må læres, og trenes på. Apport prøvene er da til stor hjelp. Har du en god apportør hvor du ønsker å videreutvikle/styrke apportegenskapene? Du har muligheten på Apport prøve kurset i Nittedal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 3 ganger Ta kontakt kr

Føring av hund i fjellet

Vi tilbyr kurset Føring av hund i fjellet. I et av Rendalsfjellene`s mest lett gåtte og oversiktlige terreng vil det stort sett være greit å følge hundens søk og da noe enklere å beholde kontroll i fuglesituasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rendalen Rendalen 3 dager Ta kontakt kr

 |  1 2   |  Neste side >>