Kurs for jakthunder

I kategorien jakthundkurs finner du opplæring for jakthunder av alle slag over hele landet. For å drive jakt med hund i Norge er det mange regler man burde følge. Alle jaktlag er pålagt å ha tilgang på ettersøkshund. En godkjent ettersøkshund er godkjent i to typer spor - blodspor og viltspor. Blodsporkurs er derfor meget populært. I tillegg finnes det for fuglehundkurs, dressurkurs med fokus på jakt, sporkurs osv. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Gjeterhund test/kurs

Vi tilbyr gjeterhund test/kurs. Vi er så heldige at vi har fått Erlend Kvinnesland som instruktør på gjeterhund test/gjeterhund kursene, som tilbys fra oss. Erlend er oppvokst på gård med sau og border collie. Han driver i dag som fulltidsbonde med sau og border collie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 2 dager 750 pr dag kr

Grunnferdigheter for retrievere

Vi tilbyr kurs i grunnferdigheter for retrievere. Retriever-rasene var opprinnelig avlet for å utføre veldig bestemte arbeidsoppgaver som å lokalisere og hente skutt småvilt tilbake til føreren. Dette skulle de gjøre på en veldig presis og behersket måte, uten å forstyrre jegeren og den videre jakt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg

Grunnleggende retrievertrening

Vi tilbyr grunnleggende retrievertrening for retrievere over 9 mnd. Kurset fokuserer på trening av de ferdighetene hunden behøver for å gå videre med jakttrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 4 kvelder 1.400 kr

Retrievertrening - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i retrievertrening. For mange passer det bedre med enkelttimer enn et helt kurs i en travel hverdag. Enkelttimer er også en god løsning for ekvipasjer som har spesielle utfordringer med enkelte momenter i treningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 time fra 200 pr time kr
Moss Moss 1 time fra 200 pr time kr
Nes Nes 1 time fra 200 pr time kr
Oslo Oslo 1 time fra 200 pr time kr
Ringsaker Ringsaker 1 time fra 200 pr time kr

Rådyrjakt m/hund

Bli med på rådyrjakt med hund! Jakten foregår i Nord-Odal med overnatting på Gjeddevasskoiene. Vi møtes på Gjeddevasskoiene fredag ettermiddag for innkvartering og gjennomgang av hvordan rådyrjakta fungerer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nord-Odal Nord-Odal 20.11.2020 (+1) 1 helg20.11.2020 (+1) fra 2 100 kr

Rådyrjakt m/hund for kvinner

Velkommen til rådyrjakt med hund i regi OJFFs Kvinneutvalg! I samarbeid med Kommuneskogen i Nord-Odal og instruktørene fra "damekveldene" på Ringbanen arrangerer vi to dager med rådyrjakt for både rifle- og hagleskyttere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nord-Odal Nord-Odal 13.11.2020 1 dag13.11.2020 Fra 2.000 kr

Aversjonsinstruktør-kurs

Vi tilbyr aversjonsinstruktør-kurs. Det er krav om å ha gjennomgått "jakthund grunnkurs" for alle som ønsker å bli aversjonsinstruktør. Dette må være gjennomført før aversjonsinstruktør-kurset. Kurset er obligatorisk for alle som vil utdanne seg til aversjonsinstruktør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Elverum Elverum 2 dager fra 2.500 kr

Jakthund dressurinstruktørkurs

Vi tilbyr jakthund dressurinstruktørkurs. Kurset bygger på teoretisk og praktisk opplæring av hund og eier, med vekt på praktisk innlæring. Teori og praksis går hånd i hånd, med vekt på øvelseslære og praksis med egen hund. Det vil også bli lagt vekt på instruksjonspraksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Elverum Elverum 1 helg fra 2.500 kr

Gjeterhundkurs for viderekommende - konkurransekurs

Vi tilbyr gjeterhundkurs for viderekommende - konkurransekurs. Først bygger vi ut avstandene og ser til at hunden gjør det som skal gjøres. Så vil dere lære målrettet styring. Dere vil lære å lesse sau på henger, inn i kve mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 4 dager 3.900 kr

Gjeting grunnkurs 2

Vi tilbyr kurs gjeting - grunnkurs 2. Kurset er for dere som trener selv gjeterhund, har gått på tidligere kurs eller hatt hunden i trening i vår kennel. Hunden må være tent, og fører må kunne føre hunden i skjerming eller ha forståelse for skjerming, innkalling, dekk eller ligg, gå bort fra sauen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 2.500 kr

Jakthundtreff

Vi tilbyr jakthundtreff som er for stående og støtende fuglehunder i alle aldre. Målsettingen med samværet er å ha det morsomt i trening og konkurranse før jakta begynner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 2.500 kr

Treff for alle stående fuglehunder i Straumsbukta

Vi tilbyr treff for alle stående fuglehunder i Straumsbukta. Vi starter opp med litt teori. Der dere får god innføring i hvordan en får god kontakt med hunden. Å ikke minst hvorfor vi trener som vi gjør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 helg 2.500 kr

Hundekurs - Fugletrening

Lokk frem hundens jaktinstinkt gjennom tamfugltrening. Tamfugltrening trigger ikke bare hundens instinkter, men er også en av de mest effektive måtene å lære fuglehunden hvordan den skal reagere i ulike fuglesituasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 1.290 kr

Hundetrening i fjellet

Lær deg hvordan trene hunden til å bli en god jakthund. Vi gir deg råd og vink om hvordan du på best mulig måte kan trene hunden din til å bli en god jakthund. Du vil også lære hvordan du skal føre hunden når du trener og jakter med den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Audnedal Audnedal 1 helg 3.995 kr

Videregående kurs 1 - Lydighet og jakttrening

Et perfekt dressurkurs for deg som ønsker å utvikle en god jakt- og prøvehund, eller jobbe videre med å få en lydig familiehund. Vi bygger videre på treningen fra intensivkurset, men øker vanskelighetsgraden og provokasjonene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 7 uker fra 3.790 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier