Hundekjøringskurs

I kategorien hundekjøring finner du kurs og opplæring for sledehunder over hele landet. Ta deg en tur ut i naturen, enten du vil lære din egen hund å dra slede eller bare vil ha en opplevelse for livet. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Oppdal - vintereventyr med moskussafari, trugetur og hundekjøring

Norge, Oppdal - vintereventyr med moskussafari, trugetur og hundekjøring. Vintereventyr i Oppdal Bli med på et vintereventyr til Oppdal med trugetur og moskussafari! Kanskje du også vil prøve deg på hundekjøring?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppdal Oppdal 4 dager 8.990 kr

Grunnkurs Hundekjøring

Veidemennn AS tilbyr grunnkurs Hundekjøring. På Grunnkurs: Hundekjøring vil du få en grunnleggende innføring i det du trenger for å kunne ta hånd om deg selv og hundene dine på tur med slede.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 1 dag

Hundekjøring extra?

Ønsker du mer tid bak hundespannet? Hundekjøring extra er likt som hundekjøring smakebit, men du har mer tid å nyte på sleden med noen av Norges sprekeste Alaskan Huskyer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol Ca 1 time Fra 790 kr

Hundekjøring smakebit?

Opplev naturen med menneskets beste venn! På hundekjøring smakebit får du kjøre ditt eget hundespann i 5 km/25 min på Ustedalsfjorden. Her får du instruksjoner fra erfarne hundekjørere før du selv får prøve å styre ditt eget hundespann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol Fra 790 kr

Lengre hundekjøringsturer

Ønsker du en lengre hundeopplevelse? Geilo Husky gjennomfører også halv,- hel- og flerdagsturer. Her kan vi virkelig si du får et innblikk i en ekte hundekjører sitt liv med hundene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hol Hol Fra 790 kr

Hundekjøring

Vi tilbyr hundekjøring - eplekinn og godt humør. Hos oss har du muligheten til å oppleve hunder i sitt rette element. Du får kjenne den herlige kombinasjonen av fart og stillhet, der hundene drar av sted langsmed vannet og innover løypene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker Avtales kr