Handlerkurs

I kategorien handlerkurs finner du kurs som lærer deg å gjøre hunden din klar for utstilling. Disse kursene har ofte både praktisk og teoretisk innhold i blant annet; utstillingsteknikker, bord trening for de små, miljøtrening, samarbeid og kontakt, visning for dommer, regelverk på utstillinger, premiegrader, hvordan lese en kritikk, kynologi (læren om hundens anatomiske funksjon), forberedelse/presentasjon av hund, nyttige tips når man skal på utstillinger osv. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Utstilling / handlerkurs

Ønsker du kurs? Meld din interesse til utstillingskomiteen via kontaktskjema .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund

Utstilling

Vi tilbyr kurs i utstilling for hund. Utstilling handler om å få vist frem din bestevenn på best mulig måte! Da er det kjekt å kunne litt om hva dommerne legger vekt på og hva du som hundeeier kan forberede på forhånd for og lykkes mest mulig når dere entrer ringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 400 kr

Handlerkurs (utstilling)

Vi tilbyr handlerkurs (utstilling). Du vil lære å vise frem det beste i hunden din. Både når den står og i bevegelse. Instruktør, Janne Evertsen har mye erfaring med å stille forskjellige raser i inn og utland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 kveld 500 kr

Utstillingstrening for hund

Nesodden Hundeskole holder av og til utstillingstrening. Treningene er drop-in, men vi ønsker forhåndspåmelding slik at vi vet hvor mange som kommer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 100 pr gang kr