Nesodden Hundeskole

Vi er tre hundetrenere som holder ulike kurs i Nesodden Hundeskole. Vi er alle bl.a. utdannet ved Turid Rugaas´ Internasjonale Hundetrenerskole. Hundetrenerskolen er ettårig og langt mer omfattende enn vanlig instruktørutdannelse. Skolen legger bl.a. vekt på etologi/hundens naturlige adferd, språk og signaler,
psykologisk riktige læringsprinsipper, problemløsning, kreativitet i trening og veldig mye annet.

Vi føler at denne utdannelsen har gitt oss et verdifullt grunnlag for videre arbeid med hund, og vi deler gjerne disse erfaringene med andre hundeeiere på våre kurs, privattimer eller adferdskonsultasjoner. Det som kjennetegner en god hundetrener er imidlertid viljen og evnen til å utvikle seg. Vi er derfor godt i gang med en tilleggsutdannelse. Utlært blir man nemlig aldri i dette faget.


 |  1 2   |  Neste side >>

Agilitylek

Vi tilbyr kurs i agilitylek. Agility er en hinderbane for hunder. En morsom aktivisering for både hund og eier. Hele familien kan være med.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 2 kvelder 650 kr  

Atferdsutfordringer - språk & kommunikasjon

Kurset tar for seg ulike atferds utfordringer som man kan oppleve med hund i hverdagen. Hvorfor oppstår utfordringene og hva bør vi gjøre? Hvordan løser vi det i praksis uten at det går ut over hundens velferd? Hva er egentlig hundevelferd?

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 2 kvelder 950 kr  

Innkallingskurs (minikurs)

Vi tilbyr innkallingskurs for hund. Ønsker du en sikrere innkalling på hunden din så er dette kurset noe for deg. Vi lærer inn et innkallingssignal og øker gradvis vanskelighetsgraden for hunden. Treningen vi gjør legges opp slik at hunden lykkes.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 2 kvelder 500 kr  

Nesebruk - søkskurs

Vi tilbyr kurs i nesebruk - søkskurs for hund. Dette er et kreativt kurs hvor du kan få mange tips til hvordan du kan aktivisere hunden din ved hjelp av den fantastiske luktesansen.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 2 kvelder 650 kr  

Passering - gå pent i bånd - hundekurs

Vi tilbyr passering - gå pent i bånd - hundekurs. Hund som trekker i båndet er et av de aller vanligste problemene hundeeiere sliter med. Det å passere andre hunder og mennesker kan også være en utfordring for mange.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 4 kvelder 950 kr  

Sporkurs for hund

Hunder liker å bruke sansene sine: syn, hørsel, smak og ikke minst lukte sansen. Den ekstremt gode luktesansen bruker de hele tiden. Alle hunder kan derfor gå spor så sant de har en nese å lukte med!

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 2 kvelder 1.100 kr  

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. Unghunder går igjennom flere faser i sin utvikling, og kan derfor være en større utfordring enn valper. Unghunder er modigere og opptatt av omverdenen på en annen og mer utforskende måte.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 6 kvelder 1.700 kr  

Utstillingstrening for hund

Nesodden Hundeskole holder av og til utstillingstrening. Treningene er drop-in. Det er altså ingen forhåndspåmelding.

Sted Dato Varighet Pris
Nesodden Nesodden 150 pr gang kr  
 |  1 2   |  Neste side >>