Passering - gå pent i bånd - hundekursKursarrangør: Nesodden Hundeskole
Sted: Fjellstrand
          Akershus, Nesodden
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 19:00
Varighet: 4 kvelder
Pris: 950

Vi tilbyr passering - gå pent i bånd - hundekurs. Hund som trekker i båndet er et av de aller vanligste problemene hundeeiere sliter med. Det å passere andre hunder og mennesker kan også være en utfordring for mange.

På dette kurset kan du forebygge, bedre eller løse dette problemet. Vi bruker faglige kunnskaper om hundens språk og godt utprøvde teknikker for langsiktig løsning. Det er svært viktig at man ser på årsaken til hundens adferd før man setter inn tiltak.

Årsakene til at hunder trekker i båndet eller gjør utfall ved passering kan være mange, men ofte har det sammenheng med napping/rykking i båndet (ubehag) og assosiering. Vi bruker derfor ikke "positiv" straff (tilførsel av ubehag ved uønsket adferd). "Positiv" straff virker tilsynelatende der og da, men sjelden langsiktig og er full av negative bivirkninger.

Vi bruker uten tvil positiv forsterkning (belønning for ønsket adferd) på dette kurset. Det har langsiktig virkning, er mye hyggeligere, skaper gode relasjoner og en langt lykkeligere hund (og eier)!

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle hunder, men vi anbefaler at valpekurs og eventuelt unghundkurs er gjennomført først.