Atferdsutfordringer - språk & kommunikasjon



Kursarrangør: Nesodden Hundeskole
Sted: Fjellstrand
          Akershus, Nesodden
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 18:00 - 21:00
Varighet: 2 kvelder
Pris: 950

Kurset tar for seg ulike atferds utfordringer som man kan oppleve med hund i hverdagen. Hvorfor oppstår utfordringene og hva bør vi gjøre? Hvordan løser vi det i praksis uten at det går ut over hundens velferd? Hva er egentlig hundevelferd?

Hvordan fungerer hundehjernen? Har hunder følelser? Hvordan kommuniserer hunder? Hva er egentlig dominans? Er det forskjell på atferd og mentalitet? Hva betyr det å ha kontroll for hund og eier? Hvordan virker de ulike treningsformene? Dette er noen av temaene vi tar opp i løpet av kurset.

Kurset varer ca. tre timer både lørdag og søndag. Det er mest teori inne, men vi satser på en praktisk økt ute ca. midtveis begge dager. Ute vil vi se på kommunikasjon, hundespråk og problemløsning.

Om du vil ha med egen hund på kurset avgjør du selv, men det er veldig fint med noen hunder til uteøktene. Det kan også være nyttig for deg og hunden. Gi oss beskjed ved påmelding om du deltar med hund eller ikke. Beskriv gjerne kort hvilke problemer dere eventuelt sliter med, eller om det er noe spesielt du ønsker å lære mere om. Dette kurset gleder vi oss til. Vi håper du har lyst til å dele gleden med oss!

Målgruppe for kurset:
Dette spennende kurset passer for alle som generelt vil lære mer om hund. Mer fagkunnskap og bedre forståelse gjør deg til en bedre hundeeier og trener.