Kongsberg Hund & Tjenester

Kongsberg Hund & Tjenester starter opp i 2016.
Her får man tilbud om hundekurs for hunder i alle aldre og for alle raser. Vi tilbyr også bl.a. personlig trener, hjelp til forskjellige problemer, hjemmebesøk, pensjon, døgn pass, lufteturer.

Vi tilbyr også pass og tilsyn av dyr som katt eller gnagere.

Høsten 2016 fikk vi en egen stor hundehall hvor man kan trene inne, egen gressbane ute og mulighet for utleie av hallen når den ikke er i bruk til trening eller kurs i regi av Kongsberg Hund og Tjenester.

Det har også blitt satt opp inngjerdet områder hvor hundene kan boltre seg.

De kursene vi tilbyr er: Valpekurs, Unghund, Grunnkurs, Videregående, Bronsemerke, Sporkurs, Dagskurs, Intensivkurs, Rally lydighetskurs og utstillingskurs.

Velkommen på kurs hos oss :)


 |  1 2   |  Neste side >>

Bronsemerkekurs

Vi tilbyr bronsemerkekurs. Om du har en drøm om å konkurrere eller bare vil pirke på lydighets øvelser er dette kurset for deg. Kurset avsluttes med en prøve for de som ønsker det.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 8 kvelder 2.000 kr  

Dagskurs - hundekurs

Vi tilbyr innendørs dagskurs. Dagskurset er kurs som går på dagtid, hovedsakelig på Torsdager, men også andre dager etter ønske.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 8 timer  

Grunnkurs for hund

Vi tilbyr grunnkurs. Grunnkurset egner seg for alle hunder over 5 måneder. Enten du er ny hundeeiere eller bare ønsker repetisjon og videre utvikling. Det er øvelser vi skal igjennom på dette kurset, men det blir også gitt individuelle utfordringer utifra hvilket nivå dere er på.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 6 kvelder 1.800 kr  

Innendørs intensiv kurs - hundekurs

Vi tilbyr innendørs intensiv kurs. Intensiv kurs består av 8 timer trening fordelt på 4 dager. 4 dager à 2 timer er mest vanlig, men det kommer litt an på kundens behov.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 8 timer  

Innendørs konkurransekurs - hundekurs

Vi tilbyr innendørs konkurransekurs. Her velger man selv hvilke øvelser man vil jobbe med, og det vil bli gitt individuelle utfordringer utifra hvilket nivå dere er på. Det skal være gøy å trene hund og vi benytter oss av positive treningsmetoder.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 8 kvelder  

Personlig hundetrener

Vi tilbyr personlig hundetrener. Vi har alle behov for å ha noen som forventer noe av oss, da blir man ofte mer strukturert i treningen sin. Har du ikke tid til å binde deg opp til faste kursdager eller har spesielle behov, kan du ta kontakt for å få satt opp et eget treningsprogram for deg og hund.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 45 minutter 400 pr time kr  

Rallylydighetskurs

Vi tilbyr rallylydighetskurs. Om du har en drøm om å konkurrere innen rallylydighet eller bare vil lære nye øvelser å ha det gøy med hunden din er dette kurset for deg. Kurset gjennomføres i små grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 10 timer 1.900 kr  

Sporkurs - helgekurs

Vi tilbyr sporkurs. Dette en fin måte å gi hunden nye utfordringer på hvor hele familien kan ta del i treningen, både store og små. Kurset er åpent for alle aldersgrupper og alle familiehunder som ønsker å aktivisere hunden sin i skogen.

Sted Dato Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 helg 2.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>