Andre hundekurs

Hunde - kurs

Vi har varierende kurs for hunder over 8 mnd, eks Unghund-kurs, Passeringskurs, Av-knappen, Hverdagslydighet. Følg med På Facebook for kommende kurs..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder

Aktiviseringsgruppa 2020

Salten Brukshundklubb inviterer til aktiviseringsgruppa Her tar vi for oss enkle lydighetsmomenter, aktiviseringstips og sosialisering av hundene. Om du har stor, liten, ung eller gammel hund, er du hjertelig velkommen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fauske Fauske 3 dager

Vinterfest med hund og hest

Vi tilbyr en leir for deg som er 6-16 år og har interesse for hund og hest. Er du, eller noen du kjenner, interessert i å tilbringe noen dager av vinterferien din her hos oss å oppleve nye ting sammen med jevnaldrende?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øvre Eiker / Hokksund Øvre Eiker / Hokksund 28.02.2021 28.02.2021 Fra kr 600 (se i teksten) kr

Valpekurs dagtid

På dette kurset har vi spesielt fokus på gode vaner for valpen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 16.03.2021 5 dager16.03.2021 1900 kr

Foredrag - Ulvens språk, hundens dialekter

Vi tilbyr foredraget - Ulvens språk, hundens dialekter. For å forstå hunden din ordentlig, må du lære om ulven. Ulven er hundens forgjenger, og våre hunder i dag har beholdt instinktene, behovene og språket fra ulvetiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 1/2 time 350 kr

Triksekurs - Ukeskurs intensivt

– Ha det gøy med triks Gi deg selv og hunden din en liten sommergave og meld deg på vårt nye triksekurs! Triks er en morsom aktivitet for både to- og firbeint! Det styrker samarbeid, kontakt og arbeidsglede mellom hund og eier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 5 kvelder 1.750 kr

Treningstreff og turer

Vi møtes ved parkeringen / eplehagen og starter med å gå en tur sammen på 20 - 30 minutter. Etterpå blir det en treningsøkt med passering av andre hunder eller folk på bane eller vei for de som vil. Det vil underveis være muligheter for å spørre om det du måtte lure på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 01.03.2021 (+2) 01.03.2021 (+2) 100 pr gang kr

Grunnkurs på Ekeberg

Vi tilbyr Grunnkurs på Ekeberg - hunder fra 8 mnd og oppover. Vi har fokus på små grupper, maksimalt 6 hunder pr kurs, men hele familien er velkommen. Små grupper gir rom for individuell veiledning og oppfølging. Vår intensjon: ett hyggelig, trygt og godt hundehold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 kvelder 1.900 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier