Andre hundekurs

Foredrag - hva spiser hunder (egentlig)

Vi tilbyr foredrag om hva spiser hunder (egentlig). Maten hunden din spiser påvirker både helse og atferd! Atferds konsulent og hundemat spesialist Linn forteller deg hva hunden bør spise for å få et best mulig liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Mandal Mandal 1 kveld

Seniorparty for hunder

Vi tilbyr seniorparty for hunder. Når hundene blir eldre og blir seniorer kan det oppstå forandringer i helse og atferd. Man kan oppleve at hunden blir eldre, stivere og kanskje gretten på sine eldre dager?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Mandal Mandal 3 ganger 800 kr

Treningstreff og turer

Vi møtes ved parkeringen / eplehagen og starter med å gå en tur sammen på 20 - 30 minutter. Etterpå blir det en treningsøkt med passering av andre hunder eller folk på bane eller vei for de som vil. Det vil underveis være muligheter for å spørre om det du måtte lure på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 100 pr gang kr

Gå pent i bånd og passeringskurs

Passeringskurs og båndtrening. På dette kurset lærer du teknikker om hvordan du kan trene til å gå pent i bånd og passere andre hunder og mennesker uten at hunden drar i båndet og/eller utagerer. Turene blir hyggeligere for både hund og eier når begge kan slappe av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 25.01.2022 6 ganger25.01.2022 1900 kr

Hverdagsferdigheter

Dette kurset er for deg som gjerne vil lære enkle øvelser for å få en hund som mestrer de vanligste sakene vi gjerne vil at hunden skal kunne. I en for noen travel hverdag er det fint om hunden kan gå ganske bra i båndet uten at det er hunden som går tur med oss hengene som et slips bak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsberg / Mysen Eidsberg / Mysen 6 kvelder 1900 kr

Tenåringshunden

Tenåringshunden, stadiet mellom valp og voksen hund kan være krevende både for hund og eier! På dette kurset har vi spesielt fokus på trening av “tenåringshunden” (ca. 6 – 18 mnd). Denne tiden byr ofte på utfordringer fordi det føles som hunden har mistet hørselen og glemt alt den tidligere har l

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 25.01.2022 6 ganger25.01.2022 1900 kr

Hundehjelp - Privattimer

Har du en hund som har en form for adferdsproblem? Vi tar på oss alle slags problemer og har lang erfaring med adferd hos hunder. Instruktøren som hjelper til med deres utfordringer har utdannet seg som adferdskonsulent og kan mye om psykologi hos hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1,5 time x 3 ganger 1.500 kr
Buskerud Buskerud 1,5 time x 3 ganger 1.500 kr
Vestfold Vestfold 1,5 time x 3 ganger 1.500 kr

Hunde - kurs

Vi har varierende kurs for hunder over 8 mnd, eks Unghund-kurs, Passeringskurs, Av-knappen, Hverdagslydighet. Følg med På Facebook for kommende kurs..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder

Treningsgruppa - aktivisering av hunder

Vi tilbyr treningsgruppe for å kose oss med hundetrening. Alle er vi hundetrenere og det er så trivelig å treffes, trene sammen med alle våre forskjellige hunder, og prate litt om all ting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 kvelder 200 kr

Utstillingskurs

Kurs for alle FCI registrerte raser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 4 ganger 1500 kr

 |  1 2   |  Neste side >>


Område

Kategorier