Dyreatferdssenteret

Dyreatferdssenteret holder både kurs og gir deg personlig veiledning, med spisskompetanse på problematferd hos hund, katt, kanin, hest og papegøye.

Dyreatferdssenterets (DA) ansatte: Gry Eskeland, Anna B. Compton, Carola M.P. Brusevold og Anne Kristin Mellgren, har samlet sett både universitetsutdannelse og lang, allsidig praktisk erfaring innen sine fagområder. All vår trening er vitenskapelig og etisk fundamentert. Vi er medlem av Norsk Atferdsgruppe for selskapsdyr sin liste over utdannede, og vårt fokus ligger på å holde oss oppdaterte og ha et godt tverrfaglig samarbeid både nasjonalt og internasjonalt. Dette er viktig for utviklingen av fagmiljøet og kommer til nytte for den enkelte kunden og deres dyr.
Vi tilbyr bl.a.: Veterinærtjenester, atferdstimer, diverse kurs, foredrag og privattimer for ulike dyr.
Tilholdssted: hele Østlandsområdet.


 |  1 2   |  Neste side >>

Kurs i fryktfri håndtering for hund

Vi tilbyr kurs i fryktfri håndtering. Vi jobber etter etiske og vitenskapelige metoder, og på hundens premisser. På håndteringskurs jobber vi med hvordan vi kan lære hundene våre å være rolige og avslappede i ulike situasjoner, som:

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 4 kvelder 1.500 kr  
Oppegård Oppegård 1 helg  

Passeringskurs nybegynner nivå 1

Vi tilbyr passeringskurs for nybegynnere. Målet er å endre hundens følelser og forventninger når han / hun ser andre hunder. Eier og hund skal kunne lære verktøy og metoder som gjør at de klarer å håndtere hundemøter. Vi hjelper dere på veien til en lykkeligere hund og en lettere hverdag.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 dager 4.500 kr  
Vestby, Kolbotn/Vestby... Vestby 6 ganger 4.500 kr  
Vestby, Vestby/Ås/Kolb... Vestby 6 dager 4.500 kr  

Passeringskurs nybegynner nivå 2 - treningskvelder

Vi tilbyr passeringskurs for nybegynnere nivå 2, treningskvelder på ukedager og kvelder for de som har vært på passeringskurs hos oss. Hvis du har gått passeringskurs eller deltatt på passeringstreninger andre steder, send en mail for å høre om du kan være med.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 helger + 2 kvelder 4.500 kr  
Råde Råde  

Passeringskurs videregående

Vi tilbyr passeringskurs på videregående nivå. Målsettingen er å endre hundens følelser og forventninger når han / hun ser andre hunder. Eier og hund skal kunne lære metoder som gjør at de klarer å håndtere hundemøter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 2.500 kr  
Råde Råde 1 dag 2.500 kr  

Personlig veiledning innen hundetrening - privatundervisning

Vi tilbyr personlig veiledning innen hundetrening som privatundervisning. Dessverre er det mange som opplever problemer i hundeholdet, og ikke alle har mulighet til å delta på kurs. Personlig veiledning er et meget godt alternativ!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 time fra 750 kr  
Oppegård Oppegård 1 time fra 750 kr  
Oslo Oslo 1 time fra 750 kr  
Råde Råde 1 time fra 750 kr  

Unghund og hverdagslydighet - Bærum

På kurset unghund og hverdagslydighet har vi fokus på å jobbe videre med øvelsene fra valpekurs. Vi jobber på hundens nivå og legger opp øvelsene etter den enkelte hund og eier slik at om du ikke har fått deltatt på valpekurs vil du allikevel ha utbytte av dette kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 7 dager 2.500 kr  

Unghund/Grunnkurs i Råde

Vi tilbyr unghund/grunnkurs. Kurset er tilpasset nybegynnere. Erfaringsmessig sliter mange med hunden i hverdagen, og særlig når unghundens hormoner bobler i kroppen. For ikke å snakke om den voksne hunden som trenger vedlikehold av trening eller rett og slett helt ny innlæring.

Sted Dato Varighet Pris
Østfold Østfold 1400 kr  

Valpekurs - Bærum

Vi tilbyr valpekurs. På kurset har vi fokus på å legge forutsetningene for en lydig, lykkelig og omgjengelig voksenhund, Vi bruker etiske og vitenskapelige linnlæringsmetoder, dvs. at vi bruker metoder som er oppdaterte og hvor vi ønsker at valpen skal ha lyst til å jobbe sammen med oss.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 8 kvelder 2.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>