Bergen Hundeskole

Sammen vil vi skape glede og godt samspill mellom hund og eier.
Vi ønsker å gi deg den kunnskapen du trenger for å lykkes som hundeeier. For at du skal ha mye glede og nytte av kursene, gir vi hver deltager individuell oppfølging og veiledning.

Det skal være gøy å trene hund både for hund og eier! Derfor fokuserer vi på positive innlæringsmetoder, der målet er å skape et godt samhold mellom hund og eier.

I tillegg til hundefaglig bakgrunn har Bergen Hundeskole høy kompetanse innen psykologi, pedagogikk og formidling.

Vi tar deg seriøst og tilpasser oss dine behov.


Hverdagslydighetskurs

Bergen Hundeskole tilbyr et seks dagers kvaltitetsopplegg utviklet av fagpersoner. Kurset holdes på Stend i Fana i en stor innehall og inngjerede luftegårder. Hallen er topp moderne og inneholder alt av fasiliteter.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 dager 2.500 kr  

Online valpekurs

Dette er et nettbasert kurs for deg som har valp og trenger mer kunnskap. Innholdet er av høy kvalitet fordi det er profesjonelt, pedagogisk og trinnvis presentert. Det er basert på mange års erfaring med valpekurs og inneholder lett forståelige treningsvideoer som du kan følge hvor som helst.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.499 kr  

Sommerkurs for barn og hund

Vi tilbyr sommerkurs for barn og hund Dette er et tilbud for barn og ungdom i alderen 8-15 år som ønsker å lære mer om familiehunden. Kurset består av 4 dager hvor trening av hund er i fokus! Kursholderne er pedagoger som jobber med barn utenom å drive hundeskolen.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 1.900 kr  

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs Med hovedfokus på samspillet mellom valp og mennesket legger vi grunnlag for en trygg og sosial hund. Vi trener med positive læringsformer og legger stor vekt på sosialisering og miljøtrening.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 kvelder 2.500 kr