Aktiv Hund - Hundeskole

Aktiv Hund hundeskole ble etablert i 1997. Vi tilbyr hundekurs, privattimer, hjemmebesøk, dagskole og spesialdressur. Vi holder også foredrag og seminarer. Instruktørene våre har både høy kunnskap om hund og stor lidenskap for hundehold. Gjennom 20 år har vi kurset mer enn 15.000 hundeeiere, og det er denne erfaringen som har gitt oss vårt solide faglige fundament.

Hundeskolen er tuftet på tre grunnverdier:
1. Bevissthet, ærlighet og ansvar.
2. Bevissthet rundt din rolle som hundeeier ærlighet i formidling av kunnskap og ved instruksjon.
3. Din Hund, ditt ansvar!

Om Magne Gjertsen
Magne Gjertsen etablerte Aktiv Hund hundeskole i 1997 og har 20 års erfaring som dressør og instruktør både i Norge og USA. Magnes spesialfelt er rehabilitering av såkalt problematferd hos hunder, og han er opptatt av å endre hundeeieres bevissthet om hund og hundehold. Magne har også skrevet en rekke fagartikler om hund og hundehold.


Hundekurs privatundervisning

Vi tilbyr hundekurs som privatundervisning og hjemmebesøk. Dersom du har spesielle utfordringer med hunden din, kan en privattime være et godt alternativ. Her blir opplegget skreddersydd for deg og dine utfordringer, og du vil oppleve mestring og få en bedre forståelse av hunden din.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales kr  

Sommerkurs i hundehold

Vi tilbyr sommerkurs i hundehold på Bømoen på Voss. Et sommerkurs gir deg muligheten til å kombinere hundekurs og ferie. Du vil oppleve mestring og oppnå konkrete resultater.

Sted Dato Varighet Pris
Voss Voss 26.07.2021 (+3) 4 dager26.07.2021 (+3) 5.550 kr  

Valp / unghundkurs - weekend

Vi tilbyr valp / unghundkurs over en weekend. Kursene arrangeres som intensivkurs fra fredag til søndag og inneholder en teoridel rundt hundens grunnleggende behov for aktivitet, opplæring, ledelse og omsorg og ditt ansvar som hundeeier for å ivareta disse behovene på en god måte.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.750 kr  
Hamar Hamar 1 helg 3.750 kr  
Sandnes Sandnes 1 helg 3.750 kr  

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Oppdragelsen av valpen begynner så fort du får den i hus. La ikke valpen tilegne seg for mange uvaner fordi du selv er usikker på hvordan du skal forholde deg til opplæring. Valpeutvikling og starten på hundeholdet handler om bevisstgjøring og opplæring av deg som hundeeier.

Sted Dato Varighet Pris
Voss Voss 16.08.2021 4 dager16.08.2021 5.550 kr