Apporteringskurs

Apport trening - privatundervisning

Jeg tilbyr apport trening som privatundervisning. Ønsker du å ha en hund som kan holde forskjellige gjenstander på kommando? Vi går gjennom innlæring av denne øvelsen, og du får hjelp til dette hvis du allerede er i gang. Kanskje du en gang vil starte konkurranse?

Sted Neste kurs Varighet Pris
1 trening 342 pr trening kr

Apportkurs

Vi tilbyr apportkurs. Med et apportkurs hos Fuglehundskolen lærer hunden din å finne skadeskutt fugl samt å apportere fugl uten å skade den. De fleste som har prøvd å trene apport, vet at dette er et avansert dressurmoment.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 7 uker 3.790 kr

Apporteringskurs

Apport er en viktig øvelse i lydighethsprogrammet eller NBF sitt program. I jakt er også apportering viktig for at hunden skal finne og avlevere fugl. På fransk betyr ordet apporter å bringe. Hunden skal søke og finne en gjenstand og korrekt avlevere den tilbake til fører

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 6 kvelder

Temakurs - Apport

Vi tilbyr temakurs i apportering. Har du lyst på skikkelig grundig og detaljert hjelp til hvordan du og hunden din kan lykkes med apportering av gjenstander så er dette kurset for deg! Enten du ønsker å bruke det til konkurranse, aktivisering eller som partytriks!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 08.07.2022 1 helg08.07.2022 2.500 kr

Flyball introkurs

Vi tilbyr introkurs i flyball med hastighet, spenst og apportering i hele landet. Introkurset er laget for å gi deg som deltaker en innføring i flyball, innlæring og begreper. Etter introkurset er du klar for å delta på klubben!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Flyball introkurs

Vi tilbyr introkurs i flyball med hastighet, spenst og apportering. Introkurset er laget for å gi deg som deltaker en innføring i flyball, innlæring og begreper. Etter introkurset er du klar for å delta på klubben!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 helg 1.950 kr
Sarpsborg Sarpsborg 1 helg
Tromsø Tromsø 1 helg

Apport introduksjonskurs

Vi tilbyr apporteringskurs!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 time 700 kr

Apporteringkurs

Vi tilbyr apporteringkurs. For å lære hunden apportering, begynner vi med å og lære inn grunnferdighetene hver for seg og deretter setter vi det sammen til en ferdig øvelse, trinn for trinn. Vi har små grupper og det er derfor mulighet til å tilpasse til individuelle behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 uker 1.750 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 5 uker 1.750 kr

Apport

Vi tilbyr apporteringskurs. Apport en en øvelse som er gjennomgående i lydighet, bruks, redningshund og jakt. På dette kurset tar vi for oss innlæringsmetoder og eventuelt problemløsning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag
Haugesund Haugesund 1 dag
Karmøy Karmøy 1 dag
Kviteseid Kviteseid 1 dag
Tromsø Tromsø 1 dag


Område

Kategorier