Hundesenteret AS

Hundesenteret er et helhetlig senter med et bredt fagområde innenfor hund og hundetrening. Vi tilbyr kurs, foredrag, treninger, atferdskonsultasjoner, hjemmebesøk og mye annet spennende! Vi elsker å bli kjent med nye hunder og eiere for å finne ut av hva som skal til for at akkurat dere skal nå deres mål, uansett om det handler om å gå pent i bånd eller konkurrere i en hundesport.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Atferdsrådgiver

Velkommen til et år stappfullt med spennende og nytenkende kunnskap! Vi skal fordype oss i nerdete teori og kunnskapsgivende praksis. Denne utdanningen er skreddersydd for å gi en grundig utdannelse i hvordan lese, tolke og endre hundens atferd.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 7 helger + 1 dag innlevering av eks... 25.900 kr  

Barn og hund

Vi tilbyr kurs om barn og hund. Her får du muligheten til å kombinere interesse for hund med det å være sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro med hund.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim  

Fordypningskurs i samarbeid og kontroll

Vi tilbyr fordypningskurs i samarbeid og kontroll. Dette er et kurs for deg som ønsker å virkelig lære inn et godt samarbeid og få en hund som lytter og responderer på kommandoene dine. På dette kurset møter du instruktørene vår Monica og Erika.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld i uken over 10 uker 3.500 kr  

Fri ved fot

Vi tilbyr kurs om fri ved fot. Velger hunden å snuse, se på andre eller kanskje går den litt for langt fremfor deg? Ønsker du en fri ved fot stappfull av attitude og strålende glede? Da ønsker vi deg velkommen til seks kvelder hvor vi skal fordype oss i den viktigste lydighetsøvelsen av dem alle!

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 6 uker 2.150 kr  

Frysmarkering

Vi tilbyr kurs i frysmarkering. Visste du at hunden kan benytte nesen sin til å vise oss spesifikt hvor et funn er? Det kan hunden din lære seg på 1-2-3! På dette kurset har vi fokus på å forsterke hundens tilbakemelding til oss om funn i søk og spor, ved at den frysmarkerer.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim  

Frysmarkering - nettkurs

Vi tilbyr kurs i frysmarkering - nettkurs. Har du interesse for søk og nesearbeid? På dette kurset jobber vi med å utvikle en presis markering så du aldri er i tvil når hunden din finne Har du lagt merke til at hunden din elsker å søke? Da er den ikke alene, det gjør faktisk alle hunder! r!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 399 kr  

Få din egen superhund!

Har du alltid hatt lyst på din egen superhund? Nå har du muligheten til å trene opp familiehunden å både bli nyttig og hjelpsom! Alle hunder kan trenes opp til å bli vår egen superhund.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim  

Grunnferdigheter - helg

Vi tilbyr kurs i grunnferdigheter over en helg. Grunnferdigheter er øvelser som er grunnlaget for all videre trening med hunden! Disse øvelsene er kjekt at sitter godt før man begynner å avansere videre.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 2.150 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>