Hundesenteret AS

Hundesenteret er et helhetlig senter med et bredt fagområde innenfor hund og hundetrening. Vi tilbyr kurs, foredrag, treninger, atferdskonsultasjoner, hjemmebesøk og mye annet spennende! Vi elsker å bli kjent med nye hunder og eiere for å finne ut av hva som skal til for at akkurat dere skal nå deres mål, uansett om det handler om å gå pent i bånd eller konkurrere i en hundesport.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Apport

Vi tilbyr kurs i apport. I løpet av dette kurset skal vi ta for oss grunnferdigheter som legger til rette for en hund som elsker å apportere! Apportering går igjen i flere hundesporter, i tillegg til redningshund, jakt og for å aktivisere familiehunden.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 uker 1.450 kr  

Atferdsrådgiver

Velkommen til et år stappfullt med spennende og nytenkende kunnskap! Vi skal fordype oss i nerdete teori og kunnskapsgivende praksis. Denne utdanningen er skreddersydd for å gi en grundig utdannelse i hvordan lese, tolke og endre hundens atferd.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 7 helger + 1 dag innlevering av eks... 24.900 kr  

Barn og hund

Vi tilbyr kurs om barn og hund. Her får du muligheten til å kombinere interesse for hund med det å være sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro med hund.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim  

Fordypningskurs i samarbeid og kontroll

Vi tilbyr fordypningskurs i samarbeid og kontroll. Dette er et kurs for deg som ønsker å virkelig lære inn et godt samarbeid og få en hund som lytter og responderer på kommandoene dine. På dette kurset møter du instruktørene vår Monica og Erika.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld i uken over 10 uker 3.500 kr  

Fri ved fot

Vi tilbyr kurs om fri ved fot. Bli med oss og ta et dypdykk i den viktige grunnferdigheten: Fri Ved Fot! Nesten uansett hvilken hundesport du skal drive med er det viktig med en fin Fri Ved Fot.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 6 uker 2.150 kr  

Frysmarkering

Vi tilbyr kurs i frysmarkering. Visste du at hunden kan benytte nesen sin til å vise oss spesifikt hvor et funn er? Det kan hunden din lære seg på 1-2-3! På dette kurset har vi fokus på å forsterke hundens tilbakemelding til oss om funn i søk og spor, ved at den frysmarkerer.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim  

Frysmarkering - nettkurs

Vi tilbyr kurs i frysmarkering - nettkurs. Har du interesse for søk og nesearbeid? På dette kurset jobber vi med å utvikle en presis markering så du aldri er i tvil når hunden din finne Har du lagt merke til at hunden din elsker å søke? Da er den ikke alene, det gjør faktisk alle hunder! r!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 399 kr  

Grunnferdigheter - helg

Vi tilbyr kurs i grunnferdigheter over en helg. Grunnferdigheter er øvelser som er grunnlaget for all videre trening med hunden! Disse øvelsene er kjekt at sitter godt før man begynner å avansere videre.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 2.150 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>