Sauerenhetskurs

I kategorien sauerenhetskurs finner du kurs og tilbud for å gjøre din hund saueren. Dette er pålagt av flere instanser. Det er et samfunnsansvar å sørge for at hunden ikke angriper klovdyr på inn- og utmark. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Aversjonsdressur

Vi arrangerer aversjonsdressur. De fleste hunder vil instinktivt jage, noe som kan bli et stort problem når en ferdes i områder der det er bufe. For å gå på jaktprøve eller jakt, kreves det ofte at du kan forevise gyldig bufebevis. Dette kan du få hvis du deltar på godkjente "sauerenhetskurs".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bodø Bodø fra 400 kr

Saueaversjon

Vi tilbyr hund / sau aversjonsdressur i samarbeid med Ole Flatner på Nes i Rælingen. Dressuren foretas av instruktører autorisert av NJFF.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen

Aversjonsdressur - retest

Vi tilbyr aversjonsdressur restest for hunder som er testet tidligere fra mai/juni og frem til litt ut i september. Vi har eget område på Smeden Gård. Spreke sauer og lam slippes på beite i mai/juni måned. Foreningen har godt skolerte instruktører, autorisert av NJFF som alle er erfarne hundefolk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skullerud Oslo, Skullerud 1 kveld Fra 300 - 400 kr

Aversjonsdressur - nybegynner

Vi tilbyr aversjonsdressur for nybegynnere. Vi starter opp fra mai/juni og frem til litt ut i september. Vi har eget område på Smeden Gård. Spreke sauer og lam slippes på beite i mai/juni måned. Foreningen har godt skolerte instruktører, autorisert av NJFF som alle er erfarne hundefolk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skullerud Oslo, Skullerud 2 - 3 kvelder Fra 500 -800 kr