Valpekurs

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Barn og hund

Vi tilbyr kurs om barn og hund. Her får du muligheten til å kombinere interesse for hund med det å være sammen med jevnaldrende. Vårt hovedfokus er gode opplevelser preget av mestring, sosialt samvær og mye moro med hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Sommercamp: barn og hund!

Velkommen til vår sommercamp for barn og hund! Campen er for barn mellom 8-12 år som kunne tenkt seg å ha innholdsrike dager sammen med sin bestevennen <3 Hvis man ikke har tilgang på egen hund kan man få låne hundene til instruktørene på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 dager 2.250 kr

Sommercamp: Valp!

Har du valp og kunne tenkt deg å gjøre noe GØY sammen i sommer? ? Bli med oss på Valpecamp! ? Vi inviterer til en uke hos oss på Hundesenteret stappfull av mestring, sosialisering, miljøtrening og masse læring av nyttige øvelser

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 dager 2.200 kr

Sosialisering og miljøtrening for valper

Vi tilbyr sosialisering og miljøtrenings kurs for valper. På dette kurset tar vi for oss hvordan vi best mulig legger til rette for og hvordan vi gjennomfører både sosialisering med andre hunder og mennesker. Målet er at valpene skal få leke sammen og kose seg med andre valper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld i uken over 3 uker 1.300 kr

Valpekafé

Det å sosialisere og miljøtrene valpene våre er noe av det viktigste vi gjør for å få trygge og sosiale hunder. Her har du muligheten til å treffe andre valper og hundeeiere for trivelig sosialisering og aktivisering av valpene. For å delta skal valpene være vaksinert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 time 200 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Den første tiden man har valpen i hus er det viktig å fokusere på å lære valpen det som er viktigst for deg og din familie. Våre valpekurs tar utgangspunkt i å lære bort hvordan dere får en trivelig, trygg og lydig familiehund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld i uken over 6 uker 2.150 kr

Online valpekurs

Dette er et nettbasert kurs for deg som har valp og trenger mer kunnskap. Innholdet er av høy kvalitet fordi det er profesjonelt, pedagogisk og trinnvis presentert. Det er basert på mange års erfaring med valpekurs og inneholder lett forståelige treningsvideoer som du kan følge hvor som helst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.499 kr

Valpekurs

Vi har den gleden av å kunne tilby våre kursdeltakere en ny og flott innehall med topp kvalitet med gummiunderlag, god belysning og stor plass. Utenfor er det store inngjerdede luftegårder som vi benytter oss av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 08.02.2022 7 kvelder08.02.2022 2.500 kr

Valpekurs modul 1

Vi tilbyr valpekurs. For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund eller om man har planer om å få en jakthund, utstillingshund, konkurransehund eller treningspartner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 uker 1.395 kr
Sande Sande 4 uker 1.395 kr

Valpekurs modul 2

Dette kurset bygger videre på modul 1 av valpekurset. For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund, eller om man har planer om å få en jakthund eller utstillingshund

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 uker 1.395 kr
Sande Sande 4 uker 1.395 kr

Hunde - kurs

Vi har varierende kurs for hunder over 8 mnd, eks Unghund-kurs, Passeringskurs, Av-knappen, Hverdagslydighet. Følg med På Facebook for kommende kurs..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder

Privatundervisning - hund

Dette kan passe for deg som ønsker en til en trening. Jeg kan hjelpe til med samarbeid med din hund innen alle hundesporter og innen all type trening. Ta kontakt for å få tilrettelagt din trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 1.250 kr

Valpeanalyse

Hva er en valpeanalyse? I denne analysen får du svar på hva den enkelte unike valpen trenger, for å bli en så harmonisk hund som mulig. En valpeanalyse er ingen test, men en analyse hvor valpens funksjoner blir vurdert. Dvs hvor mye eller lite en valp har av de ulike funksjonene sine.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola

Valpekurs

Jeg holder valpekurs for alle typer raser. Etter kurset skal dere ha kunnskap til å jobbe/trene sammen med valpen frem mot voksen hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder 3.000 kr

Foredrag - Alt om valp

Alt du trenger å vite for å kunne ønske valpen din velkommen i sitt nye hjem. Vi går igjennom valpeutvikling, valpen innendørs, forebyggende trening, fortjent lederskap, språk / dempede signaler, sosial-/ miljøtrening, belønningsteknikker, klikkertrening, mat, bitehemming, grensesetting mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 3 timer 350 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. For valper mellom 2-6 måneder. Vi vil ta vare på valpens naturlige nysgjerrighet, spontanitet, lekenhet, og legger grunnlaget for deg og din valps forhold. Lette, morsomme øvelser i ro, kontakt, samarbeid og håndtering. Sosialiseringstrening med andre hunder og mennesker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 dager 2.000 kr
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg 2 ganger i uken i 3 uker 2.000 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 6 dager 2.000 kr
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 gang i uken i 6 uker 2.000 kr
Tønsberg Tønsberg 6 dager 2.000 kr
Vestby Vestby 6 dager 2.000 kr

Valpetreff

Vi tilbyr valpetreff. For valper mellom 2-4 måneder. Valpetreff er et konsept hvor nybakte hundeeiere kan sosialisere valpene sine på en trygg og hyggelig måte med faglig veiledning. Valper trenger mengder med positive sosiale erfaringer i sine første måneder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 ganger 300 kr
Oslo, St. Haugen Oslo, St. Haugen 1 ganger 300 kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. Dette er kurset som kommer etter valpekurset. Unghundkurset er et godt kurs som grunnlag for et godt hundehold, og for videre trening mot forskjellige hundeaktiviteter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 8 dager

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Det viktige på valpekurs er først og fremst sosialisering av valpene, gjøre de trygge på å omgås andre hunder og mennesker og miljøer. Vi lar hundene utforske ting og eierne lærer å kjenne igjen, forstå og til og med å bruke hundenes eget språk: de dempende signalene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 gang pr uke i 8 uker

Valpekurs (helg)

Vi tilbyr valpekurs over 1 helg. Dere lærer om naturlig atferd, leking, grensesetting, håndtering av valpeadferd som biting, tissing etc, innlæring av vanlige øvelser i hverdagslydighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 helg

Valpekurs

Vi tilbyr vallpekurs. Kurset er beregnet på valper fra ca. 8 uker til ca. 6 - 9 mnd. Dette er det viktigste kurset du kan gå på. Det er når hunden er valp du legger grunnlaget for det forholdet og den lydigheten du vil ha på hunden når den blir voksen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker

Videregående valpekurs

Dette er et tilbud til kursdeltakere som etter et nybegynner kurs (f.eks. valpekurs) ønsker å fortsette å trene i et miljø. Vi trener på og utvikler de øvelsene som er lært på nybegynnerkurset. I tillegg lærer du også en del nye øvelser. Det kreves også mer av hunden her.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 måneder 3.800 kr

Valpekurs

Alle som får et nytt firbeint familiemedlem vil ha nytte av å gå på et valpe kurs. På dette kurset legger dere sammen grunnlaget for resten av livet. Dette kurset passer for deg som både har hatt flere hunder tidligere eller nettopp har fått din første hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 7 kvelder 1.550 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>


Område

Kategorier