Valpekurs

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Valpekurs - Bærum

Vi tilbyr valpekurs. På kurset har vi fokus på å legge forutsetningene for en lydig, lykkelig og omgjengelig voksenhund, Vi bruker etiske og vitenskapelige linnlæringsmetoder, dvs. at vi bruker metoder som er oppdaterte og hvor vi ønsker at valpen skal ha lyst til å jobbe sammen med oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 19.11.2020 4 kvelder19.11.2020 1500 kr

Valpekurs i Råde, kveldstid

Vi tilbyr valpekurs torsdager på kveldstid. Vårt fokus er en lydig, glad og omgjengelig hund, samt en eier som forstår hunden sin godt! Vi bruker etiske, vitenskapelige og oppdaterte innlæringsmetoder for å lære valpen til å få lyst til å jobbe sammen med oss for livstid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 03.03.2021 7 kvelder03.03.2021 2.200 kr

Valpekveld - gratis

Skal du / dere få dere valp - vi tilbyr gratis valpekveld. På valpekvelden snakker vi om valpebiting, hvordan få valpen husren, ro-trening med valpen, barn og valp, og sosialisering / miljøtrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 kveld Gratis kr

Valpekurs - form en trygg og velfungerende valp

Vi tilbyr valpekurs. Hovedfokus på våre valpekurset er å lære seg å utvikle en trygg og velfungerende valp. Vi legger vekt på at hund og eier skal få et godt samarbeid fra første stund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Melhus Melhus 18.11.2020 6 kvelder18.11.2020 2.250 kr
Trondheim Trondheim 18.11.2020 6 kvelder18.11.2020 2.250 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund eller om man har planer om å få en jakthund, utstillingshund, konkurransehund eller treningspartner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 4 uker 1.395 kr
Sande Sande 4 uker 1.395 kr

Valpekurs

I løpet av valpekurset gjennomgår vi nøye de viktigste temaene som renslighet, stell og håndtering, sykdommer, stress og atferdsendringer, samt valpens raske, fysiske og mentale utvikling. Hundens atferd / signaler og drifter / mentale oppbygning er gjennomgående temaer under hele kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 helg 1.850 kr

Barn og hundkurs

Vi tilbyr barn og hundkurs. Dette kurset er for deg som er mellom 10 - 16 år som kunne tenkt deg å lære mer om hund og hundetrening. Her får du muligheten til å kombinere interesse for hund med det å være sammen med jevnaldrende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 6 uker

Valpekafé

Vi tilbyr valpekafé. Det å sosialisere og miljøtrene valpene våre er noe av det viktigste vi gjør for å få trygge og sosiale hunder. Her har du muligheten til å treffe andre valper og hundeeiere for trivelig sosialisering og aktivisering av valpene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 1/2 time 250 pr hund kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Den første tiden man har valpen i hus er det viktig å fokusere på å lære valpen det som er viktigst for deg og din familie. Våre valpekurs tar utgangspunkt i å lære bort hvordan dere får en trivelig, trygg og lydig familiehund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 6 uker 2.150 kr

Valpekurs - innkalling

Vi tilbyr valpekurs med fokus på innkalling. Nå har du muligheten til å sette fokus på den aller viktigste øvelsen nå som du har valp! En god innkalling kan være forskjellen på liv og død. Se for deg at hunden din løper opp på bilvegen og du klarer å kalle den inn!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer 450 kr

Valpekurs, kontakt og fokus

Vi tilbyr valpekurs med kontakt og fokus. Vi alle ønsker en hund som er opptatt av oss og som er lett å få kontakt med selv om det er andre hunder, mennesker eller andre spennende forstyrrelser i nærheten. Kun 4 plasser! Alle våre kurs blir gjennomført i henhold til retningslinjene fra FHI.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer 450 kr

Valpekurs, sosialisering og miljøtrening

Vi tilbyr valpekurs med sosialisering og miljøtrening. Det å sosialisere og miljøtrene valpene våre er noe av det viktigste vi gjør for å få trygge og sosiale hunder. På dette kurset skal vi ta for oss hvordan vi best mulig kan legge til rette for en god sosialisering og miljøtrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 gang 450 kr

Valpekurs

Alle som får et nytt firbeint familiemedlem vil ha nytte av å gå på et valpe kurs. På dette kurset legger dere sammen grunnlaget for resten av livet. Dette kurset passer for deg som både har hatt flere hunder tidligere eller nettopp har fått din første hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askim Askim 09.11.2020 7 kvelder09.11.2020 1.550 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>


Område

Kategorier