Valpekurs i Hedmark

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Intensivt valpekurs

Har du fått deg en valp? Bli med på helgekurs, og gi valpen en god start på livet! På kurset vil vi ha fokus på samarbeid mellom deg og valpen. I tillegg vil du lærer deg gode treningsmetoder slik at du kommer godt i gang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 1 helg Fra 750 kr

Valpekurs

Norsk retrieverklubb avd Gjøvik/Lillehammer inviterer til valpekurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 6 dager 1800-2000 kr

Torsdagstreninger

Vi tilbyr torsdagstreninger. Disse treningene er gratis for alle og uten påmelding. Her trener vi på passering, har ro-trening og noen poster med mental aktivisering, samtidig som vi er åpne for forslag til hva vi kan gjøre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger Gratis kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs. Unghundkurset har fokus på hunden i ‘tenårings-perioden’, hvor hormonene raser og alt som innebærer fart og spenning lokker mye mer enn å gjøre som man får beskjed om.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 7 uker 1.800 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. For å få en best mulig start på livet er det viktig at valpen tidlig får utvikle sin nysgjerrighet og selvtillit, og at den får oppleve mestring i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 7 uker 1.800 kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghundkurs hvor du lærer å trene de viktigste hverdagsferdighetene som en god familiehund trenger. Vi jobber blandt annet med innkalling, gå pent i bånd, passeringstrening, hilse pent, selvbeherskelse m.m. Du vil også lære om sosialisering, miljøtrening og aktivisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Elverum Elverum 5 kvelder 2.000 kr
Hele landet Hele landet 8 kvelder 2.200 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Noe av den beste investeringen du kan gjøre i ditt hundehold, er å ta deg tid til å lære valpen din gode hverdagsferdigheter helt fra starten. På valpekurset vil du lære hvordan du på en effektiv, og morsom måte kan trene hunden din til å bli en god familiehund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Elverum Elverum 4 - 5 kvelder 1.400 / 2.000 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Det er viktig å komme i gang tidlig med utdanningen slik at hunden blir en god samfunnsborger! Hunden er mest formbar i ung alder og starter vi tidlig, blir veien videre enklere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 15.11.2021 4 uker15.11.2021 2.100 kr
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 ganger fra 2.100 kr

Valp / unghundkurs - weekend

Vi tilbyr valp / unghundkurs over en weekend. Kursene arrangeres som intensivkurs fra fredag til søndag og inneholder en teoridel rundt hundens grunnleggende behov for aktivitet, opplæring, ledelse og omsorg og ditt ansvar som hundeeier for å ivareta disse behovene på en god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 helg 3.750 kr

Online Valpekurs 25% rabatt i sommer

Årets kuleste valpekurs er online. Voof.no inviterer til online valpekurs med mange videoleksjoner som dekker det aller meste du trenger å vite når man får valp i hus. Her får du 2-veis kommunikasjon med instruktørene. I sommer får du 25% rabatt med rabattkode: KURSAGENT-25. Velkommen til voof.no

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1300 kr

Valpekurs-Den viktige starten onlinekurs

Valpekurset du kan ta i ditt eget tempo og når det passer deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 699 kr

Valpekurs - online

Vi tilbyr Online valpekurs. Nylig fått deg valp, men har full eller uforutsigbar timeplan som gjør det vanskelig å delta på kurs til fast tid en gang i uken? Bli med på onlinekurs, og gi valpen en god start på livet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 700 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>