Kurs i mosjon, svømming og individuell idrett i Hedmark

Her finner du kurs og opplæring innen all mosjon, svømming og individuell idrett. Treningsmulighetene ligger og venter på deg, enten du er nybegynner og vil holde deg i form eller du har et viderekommet behov for å utvikle dine sportslige ferdigheter. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne ett kurs i ditt nærområde.

Damegolf

Vi tilbyr golfkurs for damer. På mandager samles damene i klubben, for en hyggelig golfrunde på 9 hull. Vi spiller uhøytidelig konkurranser, og kveldens vinner får en liten premie. Kiosken er også åpen, slik at vi har mulighet til å kjøpe oss kaffe og vaffel etter runden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 kveld

Golf - Grønn Glede

Vi tilbyr Golf - Grønn Glede for kreftpasienter, hjerte- og lungesyke og funksjonshemmede m/pårørende. I Golf - Grønn Glede tilrettelegges golftilbud for personer som av ulike årsaker har særskilte behov og de vil få muligheten til å lære golf til en rimelig pris.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1.500 kr

Golfkurs for nybegynnere

Vi tilbyr golfkurs for nybegynnere. Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1.900 kr

Gruppetrening i golf

Vi tilbyr gruppetrening i golf. Gjennom hele sesongen holder vi gruppetreninger med fokus på forskjellige områder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger

Seniorgolf

Vi tilbyr golfkurs for seniorer. På onsdager samles klubbens seniorer for en uhøytidelig turnering over 9 hull. Det spilles stableford, og turneringene er HCP-regulerende. Startkontingent er kr. 30,- som dekker premier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag

Dametrening - golf

Hver tordag kl. 17.00 samles Damegruppa for forskjellige turneringer over ni hull. Turneringene avsluttes med felles kaffe og premieutdeling. Alle er hjertelig velkommen - både nybegynnere og de mere etablerte golfere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker

Herregruppen - golf

Vi tilbyr herregruppe i golf. Formålet med Herregruppen er å gi et sportslig tilbud til de av klubbens medlemmer som ønsker å satse litt tid på å forbedre sitt eget spill og som ikke per i dag er på elitenivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 500 kr

Juniorgolf

Vi tilbyr juniorgruppe i golf. Vi ønsker oss flere juniorer i klubben og vet at «golf» kan være en flott idrett for mange unge. Mjøsen GK tilbyr flere trenings opplegg for våre yngre spillere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker

Seniorgolf

Vi tilbyr golfkurs for seniorer.Norsk Seniorgolf avd Mjøsen har mange medlemmer. Bli med på våre seniorkvelder og andre arrangementer. Mer golfglede som senior. Fra året du fyller 50 kan du smykke deg med hedersbetegnelsen «Senior» i golfsammenheng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker

Veien til golf - nybegynner

Vi tilbyr veien til golf for nybegynnere. Mitt namn är Gabriella Gundersrud och jag skall hjälpa dig med din golf säsongen 2017 Jag är medlem i PGA Sverige och har jobbat som golfinstruktör sedan 2004.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 4.400 kr

Golf - torsdagstrening for barn (6 - 13 år) nybegynner

Vi tilbyr torsdagstrening i golf for barn på nybegynner nivå. Her legges det vekt på det å ha det gøy med golf. Deltagerne vil lære det grunnleggende innen golf, men også utvikle sine ferdigheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 1 time 75 kr

Golf - torsdagstrening for voksne (14 år og eldre) nybegynner

Vi tilbyr torsdagstrening i golf for ungdom / voksne på nybegynner nivå. Her går vi litt grundigere til verks, men det er også her stort fokus på at golf skal være gøy. De grunnleggende elementene som grep, oppstilling, balanse, ballplassering og sikte vil terpes på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 1 time 100 kr

Golfskole for barn 6 - 12 år

Vi tilbyr golfskole for barn i aldersgruppen 6 - 12 år i samarbeid med Sparebank 1 og Eidsiva. Sammen med instruktør og trener Anders Bråten vil barna lære, leke og ha det moro med golf.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 2 dager 200 kr

Veien til golf

Vi tilbyr golfkurs for nybegynnere - veien til golf. Kurset gir praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Åmot Åmot 1 helg 3.500 kr

Personlig trener utdannelse

AFPT har utviklet sin utdannelse for å øke kvaliteten på Personlige Trener og tilby den mest komplette utdannelsen på markedet. Etterspørselen etter kompetanse i treningsmarkedet har hatt en eventyrlig vekst gjennom det siste tiåret og utviklingen ser ikke ut til å stoppe opp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 30.08.2024 10 studieblokker30.08.2024 56.900 kr

Bueskyting

Vi tilbyr kurs i bueskyting - hvem er mest treffsikker? Den erfarne bueskytteren Keith Richardson sørger for at du får en rask og god opplæring. Deretter legges det opp til konkurranser, både for å kåre den beste skytteren og det beste laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker Avtales kr

Isbading

Vi tilbyr isbading. Isbading, et herlig sjokk for kropp og sjel. Dette er den kaldeste aktiviteten på senteret, men kanskje en av de morsomste! Vi garanterer høy sikkerhet og en uforglemmelig opplevelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker Avtales kr

Kursstige bad: renhold

Renhold er en av de store driftskostnadene i offentlige bygg. Derfor vil en generell og helhetlig kunnskap om renhold være av stor betydning. Dette kurset vil belyse betydningen av renholdsmetoder og løsninger, bruk av kjemikalier og renholdsmidler i svømme / bad- og idrettsanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 2 dager 4.920 kr

Kursstige bad: Vannbehandling

Formålet med kurset er å gi ansatte og eiere av bade og svømmeanlegg første del av en trinnvis opplæringsplan som tilfredsstiller krav om opplæring i henhold til §9 i ”Forskrift for badeanlegg, bassengbad og badstu m.v.”. Opplæringsplanen skal gi en formell målbar kompetanse på drift og vedlikehold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 2 dager 5.150 kr

Veien til Golf

Dette er et kurs for deg som vil komme i gang med golf. Her trenger du ingen forkunnskap for å være med. Vi gir deg en grundig innføring i golfens basisteknikk og i reglene du trenger for å ferdes på en golfbane.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Elverum Elverum 12 timer 2.950 kr

Sheng Zhen meditasjon- i bevegelse og stillhet

Vi tilbyr Sheng Zhen meditasjon kurs. Sheng Zhen Gong er behagelige, rolige øvelser for velvære, bedre helse og indre harmoni og hvor fokus flyttes fra hodet til hjertet. Sheng Zhen øvelser er behagelige bevegelser som kan gi bedre helse, overskudd, indre ro og velvære.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alvdal Alvdal

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>