Fjellanger Hundeskole

Fjellanger Hundeskole AS er et kurs og kompetansesenter. Vi har eget hundepensjonat, internasjonalt korrosjonsprosjekt og utdannings senter for nye instruktører og hundeførere.
Våre kurs dekker de fleste interesser en hundeeier kan ha, fra valpekurs til avanserte kurs som konkurransekurs i mange forskjellige grener.
Vi har en unik og formell kompetanse blant våre mange ansatte, og satser på høy kvalitet.


Gratis kurs - første uker i nytt hjem

Her får du en smakebit på hva vi har å tilby våre kunder på online valpekurs. Rune Fjellanger gir dere et gratis webinar på 1 time hvor han gir svar på de mest vanlige spørsmålene som melder seg når en får valp i huset.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker 0 kr  

Grunnkurs

Vi tilbyr valpekurs, del 2 (grunnkurs). Grunnkurset består av 5 praktiske treninger. På dette kurset skal øvelsene fra valpekurset videreføres og skal nå mestres i det miljøet hundene møter daglig.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 5 kvelder 1.900 kr  
Hele landet Hele landet 5 kvelder 1.900 kr  

Valpekurs

Gratulerer med nytt familiemedlem! Fjellanger hundeskole har holdt valpekurs siden 1988 og var tidlig ute med positive, belønningsbaserte treningsmetoder. La oss veilede dere i tiden framover og vi garanterer at dere er i gode hender!

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker 2.500 kr  
Hele landet Hele landet 04.08.2021 (+1) 6 uker04.08.2021 (+1) 2.500 kr  

Valpekurs online

Gratulerer med nytt familiemedlem! Vår nettløsning for valper er en løsning hvor dere har mulighet til direkte dialog (toveis kommunikasjon) med instruktøren. Rune Fjellanger vil gi undervisning og svare på spørsmål til fast tid 1 gang i uken hvor alle vil få invitasjon å delta på teams:

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1200 kr