Catch Hundetrening

CATCH Hundetrening baserer all opplæring på belønningsbaserte treningsmetoder. Når du og hunden din har lært det grunnleggende om læringsteori kan du lære hunden din nesten hva som helst.

Formålet med CATCH Hundetrening er å få samlet instruktører med høy kompetanse for sitt felt på ett sted. Vi satser på kvalitet og ønsker å tilknytte oss svært dyktige instruktører. Dette vil alltid komme i første rekke.

Hos oss skal du være trygg på at du kommer til instruktører som virkelig brenner for å lære deg hvordan du kan trene hunden din på en positiv, kreativ og morsom måte. Bra trening gir også gode resultater!

Vi har avdelinger flere steder i landet.

"Det skal være gøy å trene hund!"


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Aktivisering og triksekurs (helg)

Vi tilbyr aktivisering og triksekurs over 1 helg. Målsettingen er at du skal lære prinsipper for effektiv hundetrening, som gjør deg i stand til å takle nye utfordringer på egen hund etter kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 1 helg 2.250 kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 helg 2.250 kr  

Aktiviseringskurs og triksekurs

Vi tilbyr aktiviseringskurs og triksekurs over 8 kvelder. Målsettingen med kurset er å inspirere deg og hunden din til å trene, utvikle dine treningsferdigheter, samt at hunden din får bedre koordinasjon på en motiverende og morsom måte.

Sted Dato Varighet Pris
Moss Moss 8 kvelder 2.250 kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 8 kvelder 2.250 kr  

Barn og hund - ukeskurs

Vi tilbyr kurs for barn og hund. På kurset får barna mye praktisk trening med hundene i form av grunnferdighetstrening, triksetrening, nesearbeid og agility. De får lære om hundens atferd, språk og kommuniskasjon. Vi går gjennom vanlig stell og helse.

Sted Dato Varighet Pris
Øvre Eiker / Hokksund Øvre Eiker / Hokksund 5 dager 2.500 kr  

Bronsemerkekurs/LP1

Vi holder Bronsemerkekurs/LP1 På dette kurset tar vi for oss grunnferdigheter og delmomenter du trenger for å ta bronsemerke i lydighet eller konkurrere i lydighet klasse 1.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 6 kvelder 2.000 kr  

CATCH Hundetrenerutdannelse

Vi tilbyr CATCH Hundetrenerutdannelse.På dette kurset blir det satt av mye praktisk trening av hund. Både på kurset og mellom samlingene. Det deles ut både praktiske og teoretiske hjemmelekser og prosjektoppgaver.le hundetrenere og vet hva som trengs for å kunne jobbe fulltid som instruktør.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 4 helger 10.000 kr  

CATCH Instruktørkurs

Vi tilbyr CATCH Instruktørkurs. På instruktørkurset har vi samlet noen av de beste instruktørene i norden, for å gi deg en utdanning av høyeste kvalitet. Våre instruktører har lang erfaring som profesjonelle hundetrenere og vet hva som trengs for å kunne jobbe fulltid som instruktør.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 8 samlinger 32.500 kr  

CATCH Treningsgruppe

Vi tilbyr CATCH Treningsgruppe. Her har dere mulighet til å trene innendørs ved kaldt og dårlig vær, og samtidig få input til å holde inspirasjonen og treningslysten oppe gjennom vinteren. Formålet med treningsgruppen er å gi jevn inspirasjon til målrettet hundetrening.

Sted Dato Varighet Pris
Modum Modum 5 - 10 kvelder 2.000 kr  
Moss Moss 10 kvelder 2.500 kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 10 kvelder 2.000 kr  

Fra valp til stjerne - grunntrening fra A til Å

Vi tilbyr kurset fra valp til stjerne - grunntrening fra A til Å. Kurset legger fokus på den viktige grunntreningen man trenger for å utvikle f.eks en bra konkurransehund.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 8 kvelder 2.500 kr  
Drammen Drammen 8 kvelder 2.500 kr  
Kristiansand Kristiansand 8 kvelder 2.200 kr  
Modum Modum 8 kvelder 2.500 kr  
Moss Moss 8 kvelder 2.500 kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 7 kvelder 2.000 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>