Catch Hundetrening

CATCH Hundetrening baserer all opplæring på belønningsbaserte treningsmetoder. Når du og hunden din har lært det grunnleggende om læringsteori kan du lære hunden din nesten hva som helst.

Formålet med CATCH Hundetrening er å få samlet instruktører med høy kompetanse for sitt felt på ett sted. Vi satser på kvalitet og ønsker å tilknytte oss svært dyktige instruktører. Dette vil alltid komme i første rekke.

Hos oss skal du være trygg på at du kommer til instruktører som virkelig brenner for å lære deg hvordan du kan trene hunden din på en positiv, kreativ og morsom måte. Bra trening gir også gode resultater!

Vi har avdelinger flere steder i landet.

"Det skal være gøy å trene hund!"


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

3 dagers Lydighetskurs m/Siv Svendsen

Vi tilbyr 3 dagers Lydighetskurs m/Siv Svendsen. Dette er kurset for deg som vil ha tips og hjelp til å trene for å få både trøkk, engasjement, og en hund som liker å konkurrere!

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 14.06.2021 3 dager14.06.2021 fra 2.450 u/hund kr  

Agilityferdigheter - fra start!

Vi tilbyr agilityferdigheter - fra start! Endelig har vi satt opp vårt drømmekurs i agility! Et introkurs i grunnferdigheter for agilityutøvere - for å bygge din kommende agilitystjerne!

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 01.05.2021 1 helg01.05.2021 2.000 kr  
Skien Skien 1 helg 2.200 kr  

Aktiviseringskurs og triksekurs

Vi tilbyr aktiviseringskurs og triksekurs over 8 kvelder. Målsettingen med kurset er å inspirere deg og hunden din til å trene, utvikle dine treningsferdigheter, samt at hunden din får bedre koordinasjon på en motiverende og morsom måte.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 6 kvelder 1.850 kr  
Moss Moss 8 kvelder 2.250 kr  

Apporteringskurs

Vi tilbyr apporteringskurs. Apporteringskurset tar for seg grunnferdigheter og momenter i disse øvelsene. Hold fast, raske opptak og fine avleveringer uten tygg i apportering m.m.

Sted Dato Varighet Pris
Øvre Eiker / Hokksund Øvre Eiker / Hokksund 4 kvelder 1.500 kr  

Barn og hund - ukeskurs

Vi tilbyr kurs for barn og hund. På kurset får barna mye praktisk trening med hundene i form av grunnferdighetstrening, triksetrening, nesearbeid og agility. De får lære om hundens atferd, språk og kommuniskasjon. Vi går gjennom vanlig stell og helse.

Sted Dato Varighet Pris
Øvre Eiker / Hokksund Øvre Eiker / Hokksund 5 dager 2.500 kr  

Beste starten

I dette kurset viser vi deg hvordan du på en morsom og kreativ måte kan leke deg frem til et misunnelsesverdig engasjement, høyere fart, bedre fokus og mer treningsmotivasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Arendal Arendal 1 helg 3.000 m/hund kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 15.05.2021 1 helg15.05.2021 3.000 m/hund kr  

Bronsemerkekurs/LP1

Vi holder Bronsemerkekurs/LP1 På dette kurset tar vi for oss grunnferdigheter og delmomenter du trenger for å ta bronsemerke i lydighet eller konkurrere i lydighet klasse 1.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 6 kvelder 2.000 kr  

CATCH Hundetrenerutdannelse

Vi tilbyr CATCH Hundetrenerutdannelse.På dette kurset blir det satt av mye praktisk trening av hund. Både på kurset og mellom samlingene. Det deles ut både praktiske og teoretiske hjemmelekser og prosjektoppgaver.le hundetrenere og vet hva som trengs for å kunne jobbe fulltid som instruktør.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 24.04.2021 4 helger24.04.2021 Fra 6.000 u/hund kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>