Catch Hundetrening

CATCH Hundetrening baserer all opplæring på belønningsbaserte treningsmetoder. Når du og hunden din har lært det grunnleggende om læringsteori kan du lære hunden din nesten hva som helst.

Formålet med CATCH Hundetrening er å få samlet instruktører med høy kompetanse for sitt felt på ett sted. Vi satser på kvalitet og ønsker å tilknytte oss svært dyktige instruktører. Dette vil alltid komme i første rekke.

Hos oss skal du være trygg på at du kommer til instruktører som virkelig brenner for å lære deg hvordan du kan trene hunden din på en positiv, kreativ og morsom måte. Bra trening gir også gode resultater!

Vi har avdelinger flere steder i landet.

"Det skal være gøy å trene hund!"


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Agility handling & felttrening

Vi tilbyr kurs i agility handling & felttrening. På kurset fokuserer vi spesielt på ulike teknikker for å vise hunden hvor den skal gå i agilitybanen. Vi fokuserer også på å belønne og utvikle hundens grunnferdigheter, ved å dele treningen opp i små deler. Vi vil også se på felthindre i kombinasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bamble Bamble 5 kvelder 1.950 kr  

Agility hinderinnlæring

Vi tilbyr kurs i agility hinderinnlæring. Agility er en fartsfylt og morsom hundesport hvor hunden skal løpe gjennom en hinderløype. Samarbeid og samspill er nøkkelen til agility. Hunden skal forsere en løype med forskjellige hindere i riktig rekkefølge, med færrest mulig feil, på raskest mulig tid.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 4 kvelder 1.950 kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 helg 2.000 kr  

Agility hinderinnlæring trinn 2

Vi tilbyr kurs i agility hinderinnlæring trinn 2. Agility er en fartsfylt og morsom hundesport hvor hunden skal løpe gjennom en hinderløype. Samarbeid og samspill er nøkkelen til agility. På dette kurset bygger vi videre på hinderinnlæring for deg og hunden din.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 4 kvelder 1.950 kr  

Agility nybegynnerkurs - grunnferdigheter fra start

Vi tilbyr nybegynnerkurs i agility med grunnferdigheter fra start. Endelig har vi satt opp vårt drømmekurs i agility! Et introkurs i grunnferdigheter for agilityutøvere for å bygge din kommende agilitystjerne!

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 4 kvelder 1.750 kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 helg 2.000 kr  

Aktiviseringskurs for familiehunden

Vi tilbyr aktiviseringskurs for familiehunden - triks, søksøvelser, agility, servicehund. Lurer du på hvordan du kan aktivisere hunden din på en god måte? Trenger du påfyll av nye ideer og inspirasjon til å tenke nytt? Da er dette kurset for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 5 kvelder 1.800 kr  

Atferdskonsultasjon for hund - privatundervisning

Vi tilbyr atferdskonsultasjon for hund som privatundervisning. Atferdskonsultasjon er for deg som har en hund med en atferd som du eller omgivelsene opplever som problematisk.

Sted Dato Varighet Pris
Modum Modum Avtales kr  
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik Avtales kr  
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss Avtales kr  

Beste starten - for konkurransehunden

Se for deg en hund som tigger om å trene, som bare har fokus på deg og gir alt hver gang dere trener sammen. På dette kurset skal vi på en kul og kreativ måte leke oss frem til stort engasjement, høy fart, bedre fokus og mer treningsmotivasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 6 kvelder 2.200 kr  

Beste starten - lydighetskurs trinn 1

Se for deg en hund som ber om å få trene, som bare har fokus på deg og som gir alt hver gang dere trener. I dette kurset viser vi deg hvordan du på en morsom og kreativ måte kan leke deg frem til et misunnelsesverdig engasjement, høyere fart, bedre fokus og mer treningsmotivasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 6 kvelder 2.100 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>