Lundqvist Hundeskole

Vi tilbyr vi et bredt spekter av tjenester knyttet til hund og hundehold, og har over 1500 kursdeltakere årlig. Kursene baseres på veletablerte prinsipper innenfor læringsteori og adferdslære. I tillegg legger vi stor vekt på at hundekurs handler minst like mye om opplæring av hundeeieren, som det handler om hundefaglige metoder og opplæring av hunden. På våre kurs er det aldri mer enn fem hunder pr instruktør og er organisert slik at vi kan gi best mulig individuell oppfølging til hver enkelt.


 |  1 2   |  Neste side >>

Agilitykurs

Vi tilbyr Agilitykurs for alle som har gått grunnkurs. Agilitykurset utfordrer hundens kroppsbeherskelse, fysikk og konsentrasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen 6 ganger 2.950 kr  

Grunnkurs

Grunnkurset er fundamentet i hele kurstilbudet vårt. Kurset gir en grunnleggende innføring i innlæringsmetoder, hundens språk, instinkter og adferd. Temaene som presenteres på dette kurset er basis for alle metodene vi bruker på grunnkurset og alle våre videre kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen 25.11.2019 (+5) 8 kvelder25.11.2019 (+5) 2.950 kr  

Hundesport Intro

Vi tilbyr hundesport intro kurs. Det finnes mange spennende hundesporter. Vi holder kurs blant annet i agility, lydighet, rallylydighet, søk og spesialsøk.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen Ta kontakt kr  

Instruktørskole / fordypningskurs

Vårt fordypningskurs har tidligere vært et kurs som primært har hatt som mål å utdanne instruktører. De siste årene er det derimot flere og flere som har gått vårt fordypningskurs, som ikke nødvendigvis ønsker å bli hundeinstruktør.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen Ta kontakt kr  

Lundqvist Intro

Et hundekurs handler vel så mye om opplæring av hundeeieren som det handler om trening av hunder. Grunnkurset vårt starter derfor med et 7 timers introkurs uten hund.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen 23.11.2019 (+9) 2 kvelder eller en dag23.11.2019 (+9) 1.200 kr  

Lundqvist treningsgruppe

Når du har gått noen kurs oppstår det gjerne et behov for egentrening/ mengdetrening. Men det er mange som synes det kan være vanskelig å få satt av tid til å trene med hunden når de ikke går på kurs. På grunn av dette opprettet vi for noen år siden en egen treningsgruppe.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen 1 år 2.500 kr  

Lydighetskurs

Vi tilbyr lydighetskurs. Kurset egner seg både for de som vil trene lydighet på hobbynivå og for de som vil konkurrere.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen Ta kontakt kr  

Rallylydighetskurs

Rallylydighet er en relativt ny hundesport i rask vekst. Hovedfokus ligger på glede, samspill og holdninger. Rallylydighet kan nesten ses på som en blanding av klassisk lydighet, freestyle og noen elementer fra agility.

Sted Dato Varighet Pris
Rælingen Rælingen 13.01.2020 7 kvelder13.01.2020 3.150 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>