Valpekurs i Akershus

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Valpekurs

Vi tilbyr valpe kur for valper mellom 12 uker og 6 mnd. Vi har fokus på å lære valper og bli trygge verdensborgere. Du som eier får kunnskap og verktøy for å skape gode rutiner for din valp. Hos oss trener vi belønningsbasert, men vi er også opptatt av at hunder trenger grenser for å mestre livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 6 ganger 2200 kr

Valpekurs - Den viktige starten

Vi tilbyr valpekurs. Valper er ikke født vitende om hvordan de skal tilpasse seg i vår verden. Det er vårt ansvar å lære de hvordan de skal bli en bra samfunnsborger og tilpasse seg i vårt daglige miljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 5 kvelder 1.990 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 5 kvelder 1.990 kr

Valpekurs

Vi tilbyr vallpekurs. Kurset er beregnet på valper fra ca. 8 uker til ca. 6 - 9 mnd. Dette er det viktigste kurset du kan gå på. Det er når hunden er valp du legger grunnlaget for det forholdet og den lydigheten du vil ha på hunden når den blir voksen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker

Videregående valpekurs

Dette er et tilbud til kursdeltakere som etter et nybegynner kurs (f.eks. valpekurs) ønsker å fortsette å trene i et miljø. Vi trener på og utvikler de øvelsene som er lært på nybegynnerkurset. I tillegg lærer du også en del nye øvelser. Det kreves også mer av hunden her.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 måneder 3.800 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Den første kvelden er det teori u/hund, som varer i ca.1,5 time. På teorien går vi gjennom læringsprinsipper, effektiv innlæring, hundens signaler og viktig og riktig hundeutstyr. Det vil selvsagt bli muligheter for spørsmål. Enkel bevertning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 6 ganger Fra 1.800 kr

Valpekurs

Vi tilbyr Valpekurs. Vil du fokusere ekstra på relasjon og kommunikasjon med valpen din? Kanskje du ønsker du å trene hunden din til å bli terapihund, skolehund eller besøkshund?Da er dette valpekurset noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 1 helg 2.999 kr

Valpekurs - Bygg relasjon - Helg

På dette kurset vil du lære å bygge relasjon og kommunikasjon med deg og hunden din. En av de viktigste byggeklossene for videre trening og en harmonisk hverdag sammen. Vil du fokusere ekstra på relasjon og kommunikasjon med valpen din? Kanskje du ønsker du å trene hunden din til å bli terapihund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 1 helg 2.999 kr

Valpekurs - privatundervisning

Vi tilbyr privattimer - valpekurs. Vil du fokusere ekstra på relasjon og kommunikasjon med valpen din? Kanskje du ønsker du å trene hunden din til å bli terapihund, skolehund eller besøkshund?Da er dette valpekurset noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 2 ganger Fra 2.999 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. På kurset vil du lære å trene inn de viktigste ferdigheter en sosial familiehund bør ha. Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter, leker og riktig bruk av stemme og kroppspråk. Første kursdag er det felles teorikurs uten hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 3 dager 2.200 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs hvor vi lærer deg effektive og morsomme treningsteknikker slik at du kommer godt i gang med de aller viktigste hverdagslydighetsøvelsene. Det skal være gøy å trene hund - for både hund og eier!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker, Spikkestad Asker 6 kvelder 2.100 kr
Asker, Røyken videregå... Asker 6 kvelder 2.000 kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 6 kvelder 2.200 kr
Ullensaker Ullensaker 28.02.2024 6 kvelder28.02.2024 2.000 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. For valper mellom 2-6 måneder. Vi vil ta vare på valpens naturlige nysgjerrighet, spontanitet, lekenhet, og legger grunnlaget for deg og din valps forhold. Lette, morsomme øvelser i ro, kontakt, samarbeid og håndtering. Sosialiseringstrening med andre hunder og mennesker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 8 ganger 2.500 kr

Valpetreff

Vi tilbyr valpetreff. For valper mellom 2-4 måneder. Valpetreff er et konsept hvor nybakte hundeeiere kan sosialisere valpene sine på en trygg og hyggelig måte med faglig veiledning. Valper trenger mengder med positive sosiale erfaringer i sine første måneder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 ganger 300 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>


Område

Kategorier