Gerotti hund og atferd

Jeg utdannet meg i 2014 til hundeinstruktør og fant interessen for læringspsykologi. Valgte derfor å utdanne meg som atferdsanalytiker med en bachelor i læringspsykologi gjennom OsloMet - storbyuniversitetet. Jeg ønsker å hjelpe nye eiere med et godt grunnlag for videre trening, komme med nye inputt og vinklinger hos hundeeiere og å hjelpe de som ønsker å løse problemer eller ordne opp i uønsket atferd. Jeg vektlegger gode grunnpilarer i trening som eier kan bruke videre. Mitt mål er stabile hunder som har evnen til å tilpasse seg i nye miljøer og håndtere de fleste situasjoner som kan oppstå. Forholdet mellom hund og eier er unikt for alle. Jeg ønsker å hjelpe deg som hundeeier til å utvikle den optimale relasjonen, og å fremme ønsket atferd hos din hund. Mitt mål er å tilby gode og positive verktøy til hundeeiere slik at det for deg som hundeeier gir et forsprang på videre aktiviteter med din hund.

Ta kontakt for en hyggelig hundeprat!


Helgekurs - Privet / Grupper

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Kursene kan være i Nosework, valp, passering eller aktivisering. 8-10 deltagere avhengig av kurstype.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 1 helg Avtales kr  

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Kurset i hverdagslydighet bygger videre på valpekurset. Her kommer vi til å gå videre med ting vi har trent på under valpekurs, og øke vanskelighetsgraden og forstyrrelsene.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 - 7 uker 2.850 kr  

Kontakt- og Passeringskurs

Jeg Kontakt- og Passeringskurs. Over syv kurskvelder får du en god innføring i kontakttrening og passering. Kurset baserer seg på positive innlæringsmetoder, og du får med deg mange nye verktøy du kan bruke videre.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 7 kvelder 2.550 kr  
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 7 kvelder 2.550 kr  
Nittedal, Hagan Nittedal 7 kvelder 2.550 kr  

Nosework Nybegynner

Jeg tilbyr kurs i nosework for nybegynnere. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 kvelder 2.300 kr  
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 kvelder 2.300 kr  
Nittedal, Hagan Nittedal 6 kvelder 2.300 kr  

Nosework Viderekommen

Jeg tilbyr kurs i nosework for Viderekommen. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 ganger 2.300 kr  
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 ganger 2.300 kr  
Nittedal, Hagan Nittedal 6 ganger 2.300 kr  

Privattimer og adferdkonsultasjon

Jeg tilbyr privatundervisning til deg og hunden din. Forholdet mellom hund og eier er unikt for alle. Jeg ønsker å hjelpe deg som hundeeier til å utvikle den optimale relasjonen, og å fremme ønsket atferd hos din hund.

Sted Dato Varighet Pris
Nittedal Nittedal 1 time 800 kr  

Valpekurs

Har du fått valp? Eller ønsker å lære mer om hundetrening og hvordan vi legger best grunnlag for den nye valpen? Da er dette kurset for deg! Vi trener kun belønningsbasert positivt.

Sted Dato Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 kvelder 2.850 kr  
Nittedal Nittedal 7 kvelder 2.850 kr