Kurs for tjenestehunder og terapihunder i Akershus

DAI + Besøkshundkurs

Vi tilbyr DAI + besøkshundkurs for deg som er interessert i å lære mer om hundens terapeutiske funksjon på oss mennesker, dere som ønsker å bli sertifisert besøksvenn og for dere som allerede har utdanning og praktiserer innen DAI men har behov for mer praktisk trening og inspirasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 1 helg 1.800 kr

Teorikurs for besøks-,skole- og terapihund - Online

Vi tilbyr online teorikurs for alle førere som ønsker å jobbe med besøkshunder, terapihunder eller skolehunder. Ønsker du å forstå hunden din bedre? Vil du spre glede til andre mennesker sammen med din hund? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 4,5 time - anbefalt å bruke 3 dager... 1.800 kr

Årskurs i diabeteshundtrening

Vi tilbyr årskurs i diabeteshundtrening. Årskurset går over 11 ganger, dvs en gang i måneden. I tillegg vil man få mulighet til å ha egentrening og trene med andre på kurset på hundesenteret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 år

Digitalt introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner

Vi tilbyr digitalt introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner - dyreassistert terapi, pedagogikk, aktivitet og grønn omsorg. Introduksjonskurset i dyreassisterte intervensjoner vil gi deg som ønsker å jobbe med mennesker nye ideer og verktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 7.900 kr

Dyrebar Omsorg Junior’s kurs i dyrevelferd

Vi tilbyr Dyrebar Omsorg Junior’s kurs i dyrevelferd. Det er faktisk et mål i læreplanen at elever etter 4. klasse skal kunne samtale om hva god dyrevelferd er. Derfor ønsker Dyrebar Omsorg Junior å tilby de yngste tilgang på informasjon gjennom et kort lite kurs vi håper inspirer de til å lære mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr


Område

Kategorier