Lydighetskurs og grunnleggende hundedressur

Her finner du adferdskurs og dressurkurs for hund. Er du en nybakt hundeeier kan det være lurt å ta et kurs i lydighetstrening slik at hunden din kan fungere som familiehund.
Vi gjør oppmerksom på at valpekurs, bronsemerkekurs, klikkertrening og andre hundekurs ligger i egen kategori. Se oversikt over alle hundekurs.

Helgekurs - Privet / Grupper

Jeg holder kurs i deres lokaler etter ønske. Kursene kan være i Nosework, valp, passering eller aktivisering. 8-10 deltagere avhengig av kurstype.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 helg Avtales kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Kurset i hverdagslydighet bygger videre på valpekurset. Her kommer vi til å gå videre med ting vi har trent på under valpekurs, og øke vanskelighetsgraden og forstyrrelsene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 - 7 uker 2.850 kr

Kontakt- og Passeringskurs

Jeg Kontakt- og Passeringskurs. Over syv kurskvelder får du en god innføring i kontakttrening og passering. Kurset baserer seg på positive innlæringsmetoder, og du får med deg mange nye verktøy du kan bruke videre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 7 kvelder 2.850 kr
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 7 kvelder 2.850 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 7 kvelder 2.850 kr

Nosework Nybegynner

Jeg tilbyr kurs i nosework for nybegynnere. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 kvelder 2.300 kr
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 kvelder 2.300 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 6 kvelder 2.300 kr

Nosework Viderekommen

Jeg tilbyr kurs i nosework for Viderekommen. Nosework er en sport som passer for alle slags hunder, og vi tilrettelegger for at alle skal oppnå mestring i løpet av kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 ganger 2.300 kr
Nittedal, Lutvann skol... Nittedal 6 ganger 2.300 kr
Nittedal, Hagan Nittedal 6 ganger 2.300 kr

Privattimer og adferdkonsultasjon

Jeg tilbyr privatundervisning til deg og hunden din. Forholdet mellom hund og eier er unikt for alle. Jeg ønsker å hjelpe deg som hundeeier til å utvikle den optimale relasjonen, og å fremme ønsket atferd hos din hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 1 time 800 kr

Valpekurs

Har du fått valp? Eller ønsker å lære mer om hundetrening og hvordan vi legger best grunnlag for den nye valpen? Da er dette kurset for deg! Vi trener kun belønningsbasert positivt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lørenskog Lørenskog 6 kvelder 2.850 kr
Nittedal Nittedal 7 kvelder 2.850 kr

Hunde - kurs

Vi har varierende kurs for hunder over 8 mnd, eks Unghund-kurs, Passeringskurs, Av-knappen, Hverdagslydighet. Følg med På Facebook for kommende kurs..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder

Privatundervisning - hund

Dette kan passe for deg som ønsker en til en trening. Jeg kan hjelpe til med samarbeid med din hund innen alle hundesporter og innen all type trening. Ta kontakt for å få tilrettelagt din trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 1.250 kr

Unghund - kurs

Jeg holder Unghund-kurs for alle typer raser. Mål: Får verktøy til å håndtere hundens unghund-fase og komme inn i voksen-hund livet på en god måte. TEORI online: Unghundens utvikling, læringsteori og foreldrerollen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 1 helg 2.500 kr

Apellmerkekurs videregående

Vi tilbyr apellmerkekurs på videregående nivå. Apellmerkekurset er ett kurs for de som har lyst å prøve seg på Bronsemerke i lydighet eller for de som vil trene inn enda flere grunnferdigheter til hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 12 timer 2.300 kr
Tysvær Tysvær 12 timer 2.300 kr

Gjeterhund test / kurs

Vi tilbyr gjeterhund test / kurs. En hund i arbeid med gjeting er både fascinerende og spennende, ett rovdyr som samler budskapen til flokklederen sin. Dette blir en helg med mange nye opplevelser, action og lærerikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 750 pr dag kr
Tysvær Tysvær 1 helg 750 pr dag kr

Hverdagslydighet

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet. Hverdagslydighetskurs er ett kurs hvor vi setter mer krav til hund og eier, dette er ett kurs rettet mot hverdagsoppdragelse. Du lærer teoretisk lederskapsøvelser, innlæringsmetoder, sosialisering, hundens språk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 9 timer over 6 uker 2.195 kr
Tysvær Tysvær 9 timer over 6 uker 2.195 kr

Hverdagslydighet - weekendkurs

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighet over 1 helg. Dette er ett intensivkurs hvor en får en innføring i øvelsene sitt, dekk, sitt å bli, dekk å bli, innkalling, gå fint i bånd, innlæringsmetoder, flokktrening, lederskapsøvelser, kontakt. Kurset er lagt opp til en teoretisk del og en praktisk del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 1.495 kr
Tysvær Tysvær 1 helg 1.495 kr

Hverdagslydighetskurs - del 2

Vi tilbyr kurs i hverdagslydighetskurs del 2. Kurset er ett påbyggingskurs for de som har deltatt på hverdagslydighetskurset. Det er mange som har etterspurt dette kurset, da de føler at en trenger mer trening, når en ferdes ute blant andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 9 timer 2.195 kr
Tysvær Tysvær 9 timer 2.195 kr

Grunnkurs -hund

Grunnkurset er fundamentet i hele kurstilbudet vårt. Kurset gir en grunnleggende innføring i innlæringsmetoder, hundens språk, instinkter og adferd. Temaene som presenteres på dette kurset er basis for alle metodene vi bruker på grunnkurset og alle våre videre kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 23.04.2024 (+2) 8 kvelder23.04.2024 (+2) 3.650 kr

Hundesport Introkurs

Vi tilbyr introkurs i hundesport. Det finnes mange spennende hundesporter. Vi holder kurs blant annet i agility, lydighet, rallylydighet, søk og spesialsøk. På Hundesport Intro får du en innføring i momenttrening, bruk av klikker, varierte motivasjon- og belønningsteknikker med mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 4 ganger 1.900 kr

Hverdagslydighet videregående

Videre hverdag er et hverdagsrettet kurs for de som ønsker å jobbe videre med temaene fra grunnkurset. På den praktiske delen av kurset jobber vi videre med hverdagslydighetsøvelsene fra grunnkurset, med blant annet høyere krav og større forstyrrelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 21.05.2024 7 dager21.05.2024 2.990 kr

Lydighetskurs for hund

Vi tilbyr lydighetskurs for hund. Lydighetskurset egner seg godt for de som ønsker å gi hunden økte utfordringer rundt kontakt og samarbeid med eier. Kurset tar for seg lydighetsøvelser basert på kennelklubbens lydighetsreglement klasse 1.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 7 kvelder 3.350 kr

Språk- og passeringskurs

Vi tilbyr språk- og passeringskurs, spesialtilpasset de hundene som trenger trening i å passere andre hunder på en rolig måte. Kurset egner seg også for hunder med forskjellige typer adferds- eller passerings problemer overfor mennesker, andre dyr, kjøretøyer osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 7 ganger 3.550 kr

Språkseminar

Vi tilbyr språkseminar for alle type hunder. Språkseminaret er en fordypning i hundespråk i teori og praksis. Vi starter inne med litt teori før vi går ut og slippet hundene i par og i grupper. Alle møtene håndplukkes for å gi hundene best mulige språkerfaringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rælingen Rælingen 28.04.2024 (+1) 1 dag28.04.2024 (+1) 2.100 kr

Ukeskurs Trinn-1 og hundesport

Vi tilbyr Lundqvist Trinn-1 og hundesport. Dette er tilbudet for deg som er hekta på hundetrening. I år holdes kursene på Skeikampen i Gausdal. Deltakerne innkvarteres i leiligheter utstyrt med både bad / wc og kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gausdal Gausdal 13.07.2024 (+1) 1 uke13.07.2024 (+1) Ta kontakt kr

Bronsemerke/grunnleggende lydighet

Hamar og omegn Hundeklubb arrangerer kurs i bronsemerkekurs/grunnleggende lydighet. Hovedvekten vil bli lagt på øvelsene/momenter i bronsemerket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 8 ganger fra 1.700 kr

Lydighetskurs

Vi har et svært aktivt hundemiljø og arrangerer mange kurs i løpet av året.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 7 ganger fra 1.400 kr

Miljøtrening - hundkurs

Vi har et svært aktivt hundemiljø og arrangerer mange kurs i løpet av året.Vi har miljøtrening for fører og hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar fra 30 kr

Barn med hund kurs

Vi tilbyr barn med hund kurs. Kurset fokuserer på relasjonen mellom barn og hund og gir mange gode tips på hvordan barna kan få et enda bedre forhold til familiehunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg
Lørenskog Lørenskog 1 helg
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 helg
Ski Ski 1 helg

Familiehundkurs - videregående del 1

Vi tilbyr familiehundkurs, videregående del 1. Selv mennesker som er virkelig redde for hunder klarer kanskje å takle en søt liten valp. Men allerede når hunden din er et halvt år gammel, må du huske på at mange mennesker rundt deg ser på den med andre og kanskje ikke fullt så positive øyne som deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 kveld pr uke i 10 uker 2.350 kr
Lørenskog Lørenskog 1 kveld pr uke i 10 uker 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 kveld pr uke i 10 uker 2.350 kr
Ski Ski 1 kveld pr uke i 10 uker 2.350 kr

Familiehundkurs - videregående del 2

Vi tilbyr familiehundkurs - videregående del 2. Dette kurset er det fjerde kurset i kursrekkefølgen. Kurset bygger videre på det dere har lært i løpet av de foregående kursene og fører fram til en avsluttende prøve som viser at hunden din kan oppføre seg som en god samfunnsborger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2.350 kr
Lørenskog Lørenskog 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 2.350 kr
Ski Ski 2.350 kr

Grunnkurs hundedressur

Vi tilbyr grunnkurs i hundedressur. Hensikten med grunnkurset er nettopp å skape gode vaner i hverdagen og fortsette tilvenningen til livets utfordringer. Er hunden din blitt gammel og gretten, bare kom med den! Kanskje er det mer liv i den enn du trodde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 14.05.2024 (+4) 10 kvelder14.05.2024 (+4) 2.350 kr
Lørenskog Lørenskog 07.05.2024 (+4) 10 kvelder07.05.2024 (+4) 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 14.05.2024 (+4) 10 kvelder14.05.2024 (+4) 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand 06.08.2024 10 kvelder 06.08.2024 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand 10.09.2024 10 kvelder 10.09.2024 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand 15.10.2024 10 kvelder 15.10.2024 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand 19.11.2024 10 kvelder 19.11.2024 2.350 kr
Ski Ski 14.05.2024 (+4) 10 kvelder14.05.2024 (+4) 2.350 kr

Grunnkurs hundedressur - repetisjonsmodul

Vi tilbyr grunnkurs i hundedressur - repetisjonsmodul. Synes du at dere lærte masse på grunnkurset, men at dere trenger å øve på alt det nye over litt tid for at det skal sitte skikkelig. Kanskje føler du at dere ikke er helt klare for Videregående kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 kveld pr uke i 7 uker
Lørenskog Lørenskog 1 kveld pr uke i 7 uker
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 kveld pr uke i 7 uker
Ski Ski 1 kveld pr uke i 7 uker

Grunnkurs Hundeoppdragelse (ungdomsskolen)

Grunnkurset vårt er det andre kurset i kursserien om hundeoppdragelse – altså det andre steget på veien fram mot at hunden din oppfører seg som en god samfunnsborger. Kurset er lagt opp slik at det passer både for de som tidligere har gått valpekurs og for de som ikke har gått kurs i det hele tatt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 kvelder 2.350 kr
Lørenskog Lørenskog 10 kvelder 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 10 kvelder 2.350 kr
Ski Ski 10 kvelder 2.350 kr

Grunnkurs Hundeoppdragelse Videregående 1 (Videregående skole)

Videregående 1 kurset vårt er det tredje kurset i kursserien om hundeoppdragelse – altså det tredje steget på veien fram mot at hunden din oppfører seg som en god samfunnsborger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 kvelder 2.350 kr
Lørenskog Lørenskog 10 kvelder 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 10 kvelder 2.350 kr
Ski Ski 10 kvelder 2.350 kr

Grunnkurs Hundeoppdragelse Videregående 2 (Høyskolen)

Videregående 2 kurset vårt er det fjerde og siste kurset i kursserien om hundeoppdragelse – altså det fjerde steget på veien fram mot at hunden din oppfører seg som en god samfunnsborger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 kvelder 2.350 kr
Lørenskog Lørenskog 10 kvelder 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 10 kvelder 2.350 kr
Ski Ski 10 kvelder 2.350 kr

Hundedressur - Triksekurs

Vi tilbyr triksekurs som et bidrag til å inspirere deg til å gjøre varierte aktiviteter og å gi hunden din varierte hverdager. Dette kurset gir deg også en god grunnmur om dere ønsker å prøve dere videre innenfor Kreativ lydighet eller Freestyle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 kveld pr uke i 7 uker 2.350 kr
Lørenskog Lørenskog 1 kveld pr uke i 7 uker 2.350 kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 kveld pr uke i 7 uker 2.350 kr
Ski Ski 1 kveld pr uke i 7 uker 2.350 kr

Treningsgrupper for hund

Da vi startet med kurs i Din Beste Venn ønsket vi å kunne ha et tilbud til videre trening for våre kursdeltakere, rett og slett fordi vi ønsker å hjelpe flest mulig med å gjøre hunden til en god samfunnsborger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 time Gratis kr
Lørenskog Lørenskog 1 time Gratis kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 time Gratis kr
Ski Ski 1 time Gratis kr

Dagskole for din hund

I dagskoleprogrammet forener vi fremmede hunder av ulike raser og ulik mentalitet og trener dem til å akseptere en flokkstruktur i samspill. Hundene lærer gjennom våre føringer å oppføre seg harmonisk i forhold til hverandre og i forhold til møtende hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 8 dager 7.500 kr

Sommerkurs i hundehold

Vi tilbyr sommerkurs i hundehold på Bømoen på Voss. Et sommerkurs gir deg muligheten til å kombinere hundekurs og ferie. Du vil oppleve mestring og oppnå konkrete resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Voss Voss 08.07.2024 (+1) 4 dager08.07.2024 (+1) 6.500 kr

Spesialdressur - Vi trener din hund

Vi har også et tilbud til hundeeiere som av forskjellige årsaker ikke har anledning til å trene hunden sin selv. ?Vi tar hunder inn til dressur ved forespørsel. ?Vi trener både valper, unghunder, og voksne hunder. Vi både forebygger og rehabiliterer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Avtales kr

Valp / unghundkurs - weekend

Vi tilbyr valp / unghundkurs over en weekend. Kursene arrangeres som intensivkurs fra fredag til søndag og inneholder en teoridel rundt hundens grunnleggende behov for aktivitet, opplæring, ledelse og omsorg og ditt ansvar som hundeeier for å ivareta disse behovene på en god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 4.500 kr

Grunnferdigheter/ trener kurs

Har du lyst å konkurrere i en hundesport? Grunnferdighetskurs er et ideelt kurs å starte med for deg som er interessert i å trene lydighet, brukshund, agility eller andre ting med hunden din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 42 timer 6.500 kr

Hverdagslydighet

Har du en hund som drar i båndet, bjeffer mot andre hunder eller folk, eller ikke kommer på innkalling? Dette kurset er for deg som ønsker en velfungerende familiehund og/eller for deg som vil drive med en form for hundesport.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2.500 kr

Sommerkurs bruks (Rundering/Spor//Felt/Lydighet) 2024

Sommerkurs bruks (Rundering/Spor//Felt/Lydighet) 2024. kurs for deg som vil trene med hunden din i sommer og lære Rundering/Spor//Felt/Lydighet

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 08.07.2024 1 uke08.07.2024 6.500 kr

Sporkurs

Vi tilbyr deg og hunden din sporkurs. Kurset gir deg en innføring i spor slik at dette kan bli din nye aktivitet med hunden. Sporsøk er noe alle hunder kan lære. Å lære spor betyr at du skal lære hunden å følge en bestemt lukt på underlaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Bergen 1 dag 1.000 kr
Bergen, Bergen 1 dag 800 kr
Bergen, Åsane Storsent... Bergen 6 kvelder Fra 2.000 kr

Unghundkurs

Vi tilbyr unghund kurs. Har du gått valpekurs lurer på veien videre? Da kan vi anbefale vårt unghundkurs! På grunnkurset tar vi øvelsene fra valpekurset til neste nivå, pluss dere vil få nye oppgaver å jobbe med :)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 kvelder Fra 2.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>


Område

Kategorier