Dyrebar Lisens



Kursarrangør: Dyrebar Omsorg
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer deg
Varighet: 12 måneder
Pris: fra 1.000

Har du utdanning gjennom Røde Kors eller Norske Terapihundeskolen? Vi ønsker å tilgjengeliggjøre Dyrebar Lisens også for deg! Du er hjertelig velkommen til å sertifisere hunden din gjennom Dyrebar Omsorg.

Ønsker du å bli en del av vårt community “Dyrebar Lisens”?
Har du tatt besøkshund utdanningen gjennom Røde Kors eller Norske Terapihundeskolen?
Bli en del av Norges største miljø innen dyreassisterte Intervensjoner. Her blir du oppdatert av vårt ekspertpanel, du kan diskutere faglig med andre utdannet fagfolk, du får tilgang på en rekke verktøy som maler, kontrakter og rapporteringsverktøy. Du får alle webinarer gratis samt 20% rabatt på alle våre kurs! Med Dyrebar Lisens kan du jobbe både frivillig og ta betalte oppdrag.

Har du utdanning gjennom Røde Kors eller Norske Terapihundeskolen?
Vi ønsker å tilgjengeliggjøre Dyrebar Lisens også for deg!
Minstekravet for opptak for å bli en del av “Dyrebar Lisens” er å ha godkjent introkurs på NMBU eller tatt besøksvennkurs igjennom Dyrebar Omsorg. Men siden du allerede har tatt noe kurs igjennom annen aktør ønsker vi å tilby deg muligheten til å bli en del av Dyrebar Lisens ved å gjennomføre teorikurset du får ved innmelding. Teorikurset “Besøkshundkurs” vil gi deg en innføring i DAI med hund.

Vanligvis koster kurset 2.999 kr men dette får du nå som en del av innmeldingsavgiften på 3.500kr som gir deg lisens i 1 år. Deretter vil Dyrebar Lisens koste 2.400kr i året.

Du vil også motta et Aniplan medlemskap til en verdi av kr 1.788, - i året.

Oppfølging og videre utdanning:
Webinarer, inspirasjon, artikler og helgesamlinger. Det er stadig ny utvikling og forskning innen DAI. Vi holder deg oppdatert på det nyeste igjennom vårt ekspertpanel, gode diskusjonsforum og kurs.

Gode avtaler og rabatter:
Som en del av vårt community vil du få tilgang på en rekke avtaler og rabatter.

Få flere oppdrag:
Med Dyrebar Lisens blir du register i vår database, en nettside med enkel oversikt over alle ekvipasjer med lisens i Norge. Dette er for å samle alle innen DAI på et sted, så institusjoner og andre lett kan finne besøksvenn, dyr innen terapi eller pedagogikk. Dette gjør det også enklere for Dyrebar Omsorg å tilby deg betalt oppdrag igjennom oss når vi får inn større prosjekter.

For å kunne registreres her og få muligheten til å få betalte oppdrag igjennom Dyrebar Omsorg må du, i tillegg til å være medlem i communityet, gjennomgå en egnethetsvurdering, samt at hunden din og du må delta på en DAI-samling med avsluttende praktisk prøve.

Du er hjertelig velkommen til å sertifisere hunden din gjennom Dyrebar Omsorg.