Valpekurs i Finnmark

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Velkommen valp - "bli kjent" et 6 ukers kursprogram

Vi tilbyr et 6 ukers kursprogram for deg som ønsker å bli godt kjent med valpen. Denne pakken er designet for å gi deg en innføring i hvordan jeg trener og tenker rundt den daglige omgangen med valpen

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 6 uker 3.900 kr

Velkommen valp - "en god start" et 8 ukers kursprogram

Vi tilbyr et 8 ukers kursprogram for deg som ønsker en godt start. Dette programmet er designet for deg som vil ha individuell oppfølging for best mulig nytte av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 6 uker + 2 privattimer 5.900 kr

Velkommen valp - førstegangsvalpekjøper - privatundervisning

Vi tilbyr kurs om velkommen valp - førstegangsvalpekjøper som privatundervisning. Hva kan du forvente deg de første dagene. Dette er en førstehjelpspakke til deg som for første gang har skaffet valp og nå har "panikk´ for hvordan det skal gå når den kommer hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 48 timer 2.500 kr

Gratis kurs - første uker i nytt hjem

Her får du en smakebit på hva vi har å tilby våre kunder på online valpekurs. Rune Fjellanger gir dere et gratis webinar på 1 time hvor han gir svar på de mest vanlige spørsmålene som melder seg når en får valp i huset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker Gratis kr

Valpekurs online

Gratulerer med nytt familiemedlem! Vår nettløsning for valper er en løsning hvor dere har mulighet til direkte dialog (toveis kommunikasjon) med instruktøren. Rune Fjellanger vil gi undervisning og svare på spørsmål til fast tid 1 gang i uken hvor alle vil få invitasjon å delta på teams:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 1.200 kr

Valpekurs - nettkurs

Vi tilbyr valpekurs - nettkurs. Gratulere med valp og velkommen til vårt valpekurs. Du kommer aldri til å angre på den tiden du nå legger ned i valpen for å få den trygge, glade og lydige voksenhunden du ønsker deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 799 kr

Valpebiting - Online

Har du en valp som biter og ønsker gode råd? Vi gir deg ni råd som vil hjelpe deg i den slitsomme men herlige valpetiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7 kapitler 390 kr

Valpekurs - Online

Dette er et nettbasert kurs for deg som har valp og trenger mer kunnskap. Innholdet er av høy kvalitet fordi det er profesjonelt, pedagogisk og trinnvis presentert. Det er basert på mange års erfaring med valpekurs og inneholder lett forståelige treningsvideoer som du kan følge hvor som helst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.499 kr

Valpekurs-Den viktige starten onlinekurs

Valpekurset du kan ta i ditt eget tempo og når det passer deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Valpekurs online

Vi tilbyr online valpekurs. Å få valp kan være krevende på mange måter, også for de som har hatt hund tidligere. Der finnes utallige feller å gå i, som gjør at hundeholdet ikke blir som man hadde tenkt. Et valpekurs er kanskje det viktigste du gjør for å få den hunden du ønsker deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1 år 990 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Det er viktig å komme i gang tidlig med utdanningen slik at hunden blir en god samfunnsborger! Hunden er mest formbar i ung alder og starter vi tidlig, blir veien videre enklere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 ganger fra 2.200 kr

Valpekurs på nett

Vil du gi valpen den beste starten og tilrettelegge for å få en sosial og velfungerende voksen hund? Dette er en så viktig tid i ditt og hunden sitt liv, at det fortjener litt ekstra oppmerksomhet, hjelp og omtanke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 1.450 kr

 |  1 2   |  Neste side >>