Valpekurs i Rogaland

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Hunde - kurs

Vi har varierende kurs for hunder over 8 mnd, eks Unghund-kurs, Passeringskurs, Av-knappen, Hverdagslydighet. Følg med På Facebook for kommende kurs..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder

Privatundervisning - hund

Dette kan passe for deg som ønsker en til en trening. Jeg kan hjelpe til med samarbeid med din hund innen alle hundesporter og innen all type trening. Ta kontakt for å få tilrettelagt din trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 1.250 kr

Valpeanalyse

Hva er en valpeanalyse? I denne analysen får du svar på hva den enkelte unike valpen trenger, for å bli en så harmonisk hund som mulig. En valpeanalyse er ingen test, men en analyse hvor valpens funksjoner blir vurdert. Dvs hvor mye eller lite en valp har av de ulike funksjonene sine.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola

Valpekurs

Jeg holder valpekurs for alle typer raser. Etter kurset skal dere ha kunnskap til å jobbe/trene sammen med valpen frem mot voksen hund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 5 kvelder 3.000 kr

Valpekurs

Valpekurs er hundens første og kanskje viktigste kurs. Vi fokuserer mye på samspill mellom hund og eier. For å få den «perfekte» voksen hund, må en legge et godt grunnlag i valpetiden. Kurset går over 6 torsdager , pluss en dag med spor etter mennesker, for de som ønsker dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland 23.03.2023 23.03.2023 1950 kr

Valp / unghundkurs - weekend

Vi tilbyr valp / unghundkurs over en weekend. Kursene arrangeres som intensivkurs fra fredag til søndag og inneholder en teoridel rundt hundens grunnleggende behov for aktivitet, opplæring, ledelse og omsorg og ditt ansvar som hundeeier for å ivareta disse behovene på en god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 1 helg 4.500 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Ting vi går gjennom er aktivisere valp / hunden, sitt og bli, gå fint i bånd, passeringer, bruk av nesen, råd og veiledning til å få den perfekte hund, m.m. Så får dere god tid til å øve i lag med valpen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 8 ganger 2.800 kr

Valpekurs inkl. valpesosialisering

Vi tilbyr valpekurs inkl. valpesosialisering. Valpens helse / utvikling, pregning av valpen, lystbetonte innlæringsmetoder, valpens språk og menneskets kroppsspråk. Kurset er det viktigste kurset i livet til hunden din, da spesielt ihht innlæring og riktig sosialisering ovenfor andre i sin egen art.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 6 uker 2.495 kr
Tysvær Tysvær 6 uker 2.495 kr

Valpekurs

Valpekurset har som formål å gi deg og valpen en god start på hundeholdet. Tidlig trening og sosialisering med andre hunder og mennesker er en forutsetning for å få en harmonisk hund. Målet med valpekurset er at valpen skal lære seg grunnleggende ferdigheter med positive, belønningsbaserte metoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 6 kvelder 2.150 kr
Karmøy Karmøy 6 kvelder 2.150 kr

Gratis kurs - første uker i nytt hjem

Her får du en smakebit på hva vi har å tilby våre kunder på online valpekurs. Rune Fjellanger gir dere et gratis webinar på 1 time hvor han gir svar på de mest vanlige spørsmålene som melder seg når en får valp i huset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker Gratis kr

Valpekurs online

Gratulerer med nytt familiemedlem! Vår nettløsning for valper er en løsning hvor dere har mulighet til direkte dialog (toveis kommunikasjon) med instruktøren. Rune Fjellanger vil gi undervisning og svare på spørsmål til fast tid 1 gang i uken hvor alle vil få invitasjon å delta på teams:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 1.200 kr

Valpekurs-Den viktige starten onlinekurs

Valpekurset du kan ta i ditt eget tempo og når det passer deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 699 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>