Problemhundkurs og andre atferdskurs for hund i Rogaland

Helgekurs Passering/gå fint i bånd kombinert kurs

Det skal være kjekt og trivelig å gå på tur med hunden?? Opplever du at det er vanskelig å passere andre hunder og mennesker uten at hunden bjeffer eller drar i båndet? Eller at du henger på slep etter hunden på tur? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 28.04.2023 28.04.2023 1500 kr

Problemhunder

MÅLET: Løse problemene og utfordringene du har med din hund. Ingen har like problemer så jeg jobber ut ifra den enkeltes individuelle behov hund som menneske.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sola Sola 2.000 kr

Hundens språk kurs (helg)

Vi tilbyr kurs i hundens språk.Du lærer å forstå hunden på en mye bedre måte. Hvorfor ubehagelige situasjoner oppstår og hvordan unngå dette. Dette er et kurs der du vil lære å forstå din hund på en mye bedre måte. Hvorfor ubehagelige situasjoner oppstår og hvordan unngå dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 helg 2.900 kr

Triks / aktiviseringskrus

Vi tilbyr triks / aktiviseringskrus. Ønsker du en hund skal følge deg og ikke stikke av? De lærer du her og mer. Din hund trenger en jobb, og finner ikke du jobben til den, finner den de selv, som i form av bjeffing, stikker av, og jager sykkelister, biler eller joggere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 helg 1.500 kr

Pøbelhund nettkurs m/medlemskap

Bør du investere i pøbelhundekurset? Hunden min har en eller flere av følgende utfordringer: gå pent i bånd, passering, bjeffing, ressursforsvar, redsel, håndtering, separasjonsangst og lydfobier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 779 pr måned kr

Sladretrening - Fra bjeffing til kontakta - nettkurs

Sladretrening er genialt! Det betyr at du lærer hunden å «si ifra», altså å se på deg, i stedet for å bjeffe på møtende menneske/hund/syklist. Når du trener på denne måten får du en hund som ønsker å ta kontakt, fremfor at du må mase på hunden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måneder 499 kr

Atferdskonsultasjoner for hund - Via telefon, e-post eller chat

I noen tilfeller opplever hundeeiere at hold av hund kan by på utfordringer. Det er ikke bestandig like enkelt på vite hvordan man skal forholde seg til de problemer og utfordringer som oppstår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1-2 timer 1.200 kr

Passeringskurs nybegynner - nivå 1

Vi tilbyr passeringskurs for nybegynnere på nivå 1. Bjeffer hunden din på andre hunder/mennesker i møtesituasjoner? Blir hunden din overlykkelig og over-entusiastisk i forventing om å få hilse på andre hunder/mennesker på tur? Drar den i båndet og kanskje kaster seg frem mot andre hunder?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 dager 4.900 kr

Problemhundkurs - privatundervisning

Vi tilbyr problemhundkurs som privatundervisning. Kurset er for deg som opplever utfordringer i hverdagen med hunden din, og hvor du opplever at det er vanskelig å få kontroll og styring over den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Hundedressur og problemadferd - nettkurs

Har du en utfordring i ditt hundehold og du trenger hjelp fra en av våre adferdskonsulenter kan du nå få hjelp til dette online via en videosamtale. Dersom du bor i nærheten av en av våre avdelinger kan du i etterkant også få oppfølging av en av våre lokale adferdskonsulenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter fra 850 kr