Trikanten Hundesenter

Eg drive et hundesenter på Jæren, for alle raser og ikke raser. Har kurs som passer for alle. Min erfaring er lang, eg har alltid hatt hund, og jobbet mye rundt og med hunder. Min favoritt er problemlæsninger. Men elsker all jobb med hund. Har tatt mange kurs innen hund, atferd, problem hund, stell av smådyr, anatomi, fysiologi, stell, foring, førstehjelp m.m.


 |  1 2   |  Neste side >>

Barn & hund kurs (helg)

Vi tilbyr barn og hundkurs over 1 helg. Barna vil lære hvordan man behandler hunden og lære mange triks, lære å føre hunden igjennom en hinder løype. Et kurs der barn kan kose seg med hunden. Dette er utrolig bra for barn og hundens samarbeid.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 4 ganger 1.500 kr  

Dyrekommunikasjon & Healing på dyr

Vi tilbyr dyrekommunikasjon & Healing på dyr. Healing & kommunikasjon er en naturlig & helbredende tilstand for mennesker og dyr. Du vil lære å kjenne energiene som strømmer til og fra dyr. Føre en hjerte til hjerte samtale med dyr.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 2 dager 250 kr  

Foredrag - Å leve med hund

Vi tilbyr foredraget å leve med hund, med foredragsholder Lillian Bekkeheien. Høres dette spennende ut meld deg på, å hør min tro på den perfekte hund.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 dag 250 kr  

Hundedressur - videregående kurs (Apellmerke, kl 1 øvelser)

Vi tilbyr dressurkurs på videregående nivå med apellmerke kl 1 øvelser. På dette kurset lærer vi forskjellige lydighetsøvelser som innkalling fra sitt, dekk under marsj, stå og mer. Her har vi mer om aktivisering av sin hund.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 2.000 kr  

Hundens språk kurs (helg)

Vi tilbyr kurs i hundens språk.Du lærer å forstå hunden på en mye bedre måte. Hvorfor ubehagelige situasjoner oppstår og hvordan unngå dette. Dette er et kurs der du vil lære å forstå din hund på en mye bedre måte.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 helg 2.500 kr  

Lørdagsaktivisering av din hund

Vi tilbyr lørdagsaktivisering til dere som ønsker en rolig og avbalansert hund! Vi lærer triks og går hinderløype. Hunden lærer sitt bamse, rull rundt, bang, slalom, m.m.

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 1 time 100 kr  

Problem hund kurs

Vi tilbyr problem hund kurs over en helg. Passeringer og innkalling "problemer" du måtte ha med din hund blir tatt opp her. Bjeffer hunden? Drar den i båndet? Redd for ting? Kan ikke være alene hjemme?

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 45 minutter 2.000 kr  

Triks / aktiviseringskrus

Vi tilbyr triks / aktiviseringskrus. Lær trikseøvelser og hvordan hunden bruker energi på andre ting om du ikke aktiviserer mentalt din hund

Sted Dato Varighet Pris
Time / Bryne Time / Bryne 3 ganger 1.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>