Hundedressur og problemadferd - nettkursKursarrangør: Oslo Hundeskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 45 minutter
Pris: fra 850

Har du en utfordring i ditt hundehold og du trenger hjelp fra en av våre adferdskonsulenter kan du nå få hjelp til dette online via en videosamtale. Dersom du bor i nærheten av en av våre avdelinger kan du i etterkant også få oppfølging av en av våre lokale adferdskonsulenter.

Innhold:
Gjennom online adferdskonsultasjon kan vi hjelpe deg med mange hverdagslige utfordringer. Vi kan gi deg tips, se hvordan du trener og komme med tilbakemeldinger med en gang.
• Hjemme alene utfordringer
• Hunden trekker i båndet
• Ukontrollert bjeffing
• Valpens utfordringer - de første dagene i nytt hjem
• Møtesituasjoner
• Bjeffing på ringeklokka etc.

Varighet:
En onlinekonsultasjon varer i 45 minutter. Her vil vi snakke sammen, se deg trene og gjøre øvelser etc. Når 45 minutter har gått avtaler vi hvordan du skal gå videre med utfordringene dine.

Oppfølging:
Din online atferdskonsulent lager en enkel rapport etter timen. Denne får du tilsendt på mail. Dersom du henvises videre i Oslo Hundeskole vil også rapporten sendes til vår lokale avdeling.

Betaling:
Alle online atferdskonsultasjoner skal betales med kort / Vipps ved bestilling på påmeldingssiden. Ved bestilling av oppfølgingstime vil Vipps benyttes.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i hundedressur og problemadferd som nettundervisning.

Hvordan gjennomføres konsultasjonen:
Vi sender deg en link på mail eller SMS. Du kan åpne linken på mobil, pad eller PC uten å installere noen programvare. Her registrerer du navn og telefonnummer i vårt onlinesystem, slik at vi vet hvem du er og at vi kan ringe deg på mobil dersom vi får problemer med videofeeden. Du vil se og høre din atferdskonsulent og han vil se og høre deg. Det kan være en fordel at du har hunden klar for å vise frem utfordringen din. Da må du kunne sette fra deg telefon / Pad / PC slik at vår konsulent kan se hva som skjer.