Kurs i freestyle og konkurranselydighet i Rogaland

Innføring i rallylydighet

Vi tilbyr innføringskurs i rallylydighet. Rallylydighet er en utfordrende og spennende hundesport som består av mange forskjellige øvelser. Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 1.900 kr
Karmøy Karmøy 1 helg 1.500 kr

Konkurranselydighet

Vi tilbyr kurs i konkurranselydighet. Vi tar for oss temaer som grunntrening, motivasjon, belønningsteknikker, læringsteori, konkurranserettet trening og gjennomgår de tekniske øvelsene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund
Karmøy Karmøy

Videregående rallylydighet

Vi tilbyr kurs i videregående rallylydighet. Dette er et kurs for deg som allerede er godt i gang med trening og/eller konkurranser. Kurset er lagt opp med individuell instruksjon hvor alle skal få råd og hjelp på sitt nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 1.900 kr

Utstillingskurs - helg

Vi tilbyr utstillingskurs over 1 helg. På kurset lærer hvordan du skal handle / vise hunden, fra sin beste side. Vi gir deg god innføring i hvordan du skal gå frem, fra du har meldt på hunden din på utstilling, frem til utstillingsdagen og i ringen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg 1.695 kr
Tysvær Tysvær 1 helg 1.695 kr

Utstillingstrening

Vi tilbyr utstillingstrening. Etter at du har deltatt på utstillingskurset, kan du være med oss å trene på utstillingsteknikk. På utstillingstrening trener vi på hvordan hunden skal vise seg fra sin beste side og hvordan du kan få det beste ut av hunden din utstillingsmessig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 time 50 pr gang kr
Tysvær Tysvær 1 time 50 pr gang kr

Elitehundetrener hjelper deg med konkurranselydighet

Jeg tilbyr all hundetrening ut ifra hundens behov og dine ønsker. Sammen kan vi sette opp plan på hva som er behovet og hva dere ønsker å oppnå. Grunnen til jeg tilbyr hundetrening er at jeg ønsker å dele min lidenskap med andre. Jeg føler jeg har noe å tilby både dyr og eier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Randaberg Randaberg 1 time 342 kr

Utstillingstrening - privatundervisning

Jeg tilbyr utstillingstrening for din hund som privatundervisning. Ønsker du å ha en hund som kan komme på plass og sitte i utgangsstilling ved siden av deg? Det kan være du vil starte lydighet eller andre hundesporter, da er dette en utrolig genial øvelse å ha inne!

Sted Neste kurs Varighet Pris
1 trening 342 pr trening kr